Ona muhtemelen para harcamayacağım fakat yine de teşekkür ederim.Ürüne baktımda biraz absürt gibi duruyor,sağol.Hocam tahta plakaya demir takılıyor bir olayı bizimki de nereden alındı bilmiyom
elinde tabletle tablete baka baka nereye yürüyorsun hocamTek elde tutup yürürken zor degil mi
yardım eder misinizArkadaşlar iki haftadır tab s11 i kullanmaktayım. 27900 e öğrenci indirimi ile aldım tablet ekran renk kalitesi, pil, performans, ve yazılım olarak gayet iyi. Fakat tabletin bariz bazı eksiklikleri var. Birincisi Samsungun en üst seviye tableti olmasına rağmen çentikler büyük ve Biraz rahatsız ediyor. 5-6 yıllık tabletlerle aynı ekran kasa oranına sahip. İkincisi PWM değerinin düşük olması, 2 saat yakından kullanınca baş ağrısına sebep oluyor bende. Ama sadece ders çalışırken oluyor bu durum ( yakından odaklanarak bakmak zorunda olduğum için ). PWM değerinin düşük olması herkesi etkilemiyor bu arada kendiniz hassasmısınız değilmisiniz ona göre alın tableti. Üçüncüsü, tablet not alırken biraz küçük kalıyor, tek uygulama halinde kullanınca yeterli geliyor fakat ekranı bölüp iki üç uygulama açınca biraz daha büyük olsun istiyor insan. Eğer sadece not almak ve bir şeyler izlemek için alınacaksa tab s10 plus daha iyi bence. Dördüncüsüz s penin kalitesini düşürmüşler hem Bluetooth kalktı hem daha hafif ve kalitesiz hissettiriyor. Belki daha dayanıklıdır ama ele alınca eski s penden daha kalitesiz hissettiriyor. Bunları göz önünde bulundurarak alın.
S11in özellikle kalem ucu daha iyi. Ekranla ilgili yazakcaklarım eski tabletim s9fe ile ilgili ama aynı sayılır ekran boyutları 10,9du o. Ekranı hep 2ye bölüyorum yetiyordu video+pdf. Film dizi çok izledim ondan şu ankinden de izliyorum çok çok iyi. Öncekini sürekli yanımda taşıdım yks senesi olduğu için hiç ağırlık çekmedim.yardım eder misiniz
1. not tutma.
2. soru çözme.
3. çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım.
4. sürekli yanımda taşıyacağım.
5. Film/dizi izleyeceğim.
6. slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım.
7. otobüste bile çıkarıp soru falan çözeceğim, okul ile ev yolu uzun çünkü.
8. bunları yapacağım. Oyun falan çok yüksek FPS'li oynamam diye düşünüyorum ama beni arada bırakmayın. Sadece arada kaldığım tek nokta inçleri. 11 inç yetersiz ama kolay 12.4 inç büyük, ama taşıması sıkıntı mı acaba diye soru işareti oluşturuyor. Vatana falan gittim, inceledim ürünleri. 11 inç çok fena değil aslında ama yine çok arada kaldım. Bir de işin içine kılıf falan da giriyor ayrıca ben ekranı ikiye bölerek kullanacağım daha çok
Aynı zamanda S11 ile S10 Plus'ta kalem farkı da var fiyat farkı benim için pek sorun değil ikinci el alacağım çünkü ama sizlerin yorumlarını almak beni iyi bir şekilde yönlendireceltir. Aklıma takılan tek sorun şu S10 Plus alırsam kılıfla birlikte 900 gram oluyor yani resmen bir kilo taşımakta zorlanır mıyım?
Teşekkürler