❌İndirim Bitti! PS5 SLİM 20.999 TL (DOLANDIRICI OLABİLİR)

1 yıldır Trendyol'da ama ne satıcı değerlendirmesi var ne de ürün değerlendirmesi.

Dolandırıcı olsa bile trendyoldan aldığın için iade edemiyor musun. Bilmediğim icin soruyorum

para adamın hesabına ulasmıyor degıl mı almak ıstersek hemen

Dolandırıcı olsa bile trendyoldan aldığın için iade edemiyor musun. Bilmediğim icin soruyorum
Alırsın, hıyar gönderir, iade edersin, ben PS5 yollamıştım alıcı iade olarak hıyar gönderip beni dolandırıyor diye sana suç atar.
Bunla uğraşmak ister misin?

konu kaaptılacak heralde reis biz senle nereden konuştuk nick çok tanıdık geldi
Bilmiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsın, hıyar gönderir, iade edersin, ben PS5 göndermiştim alıcı iade olarak hıyar gönderip beni dolandırıyor diye sana suç atar.
Bunla uğraşmak ister misin?
Anladım teşekkürler. Uğraşmak istemeyeni dolandiriyor yani

Yav her zamanki şeyler işte. Sizi trendyol logolu numarayla watsaptan arayıp ibana para isteyecek olay bu. Para birsüre trendyolda kalcak yani iade edilene kadar. Denemek isteyen deneyebilir. Kupon filan da vermiyorlar ben denedim 😁

Aman nasılda param trendyol da güvende deyip ***** gibi zıplamayın. Adam PS5 gönderir ama içi boş ne anakartı ne diğer donanımları olur içinde sonra video çekerek açsan bile aaa adam PS5 göndermiş deyip videoyu kapatırsın sonra bum bir taraflarında patlar, yapılmaz demeyin ne çakallıklar var.

Ben kontrol edilmesi adına da linki ekiplerimi iletmiş olacağım buradan gerekli işlemler yapılmış olacaktır . trendyol destek boyle dedı

alip thh gitsek ne olur ki?
bunu veya mopedi

Az önce migrostan ps5 pro aldım 46.000 TL'ye dolandırıldım mı? fiyat nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri