🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon depodan herhangi bir ürün almaya çalıştığımdan seçtiğiniz adrese gönderim sağlanamıyor diyor

Amazon depodan herhangi bir ürün almaya çalıştığımdan seçtiğiniz adrese gönderim sağlanamıyor diyor
Evet bana da yaptı bugün 2 kez sanırım ürün satılmış oluyor arka planda o nedenle bir sonraki adima geçemediği için sacmaliyor

Bu ürünü bizden birisi alıyorsa ben iade etmiştim. Sorunsuz sıkıntısız ürün.

1774810585121.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünü bizden birisi alıyorsa ben iade etmiştim. Sorunsuz sıkıntısız ürün.

1774810585121.webp

anlık eklendi ne ara aldınız veya aldılar.

bugün ara ara normalin üstünde iphone 17 düşmüş 57k ya alabilen oldu mu?

açsana reis kaç gündür ip17 bildirimi geliyo heyecanlı heyecanlı sepete ekliyorum bitmiş oluyor.
Bana bu indirim 18.44 de gelmiş bottan. Diğer hesaplar ne zaman acaba haber vermiş ki bunu. Benim ama biraz daha optimize etmem lazım ki botu öyle acabileyim size. Test ediyorum hala scrape ederken ilk önce bakması gereken yeri değiştirmem gerekiyor.

Bana bu indirim 18.44 de gelmiş bottan. Diğer hesaplar ne zaman acaba haber vermiş ki bunu. Benim ama biraz daha optimize etmem lazım ki botu öyle acabileyim size. Test ediyorum hala scrape ederken ilk önce bakması gereken yeri değiştirmem gerekiyor.
Beyaz 256 GB 57.300'e koyulanı kastediyorsanız 18:41'de atan var

3 tane ön 1 tane egzoza gider mi hocam cfm falan düşük ama bendekiler dahada düşük :D

Zaten radyatörden çok kasa fanı gibi iş görür bunlar. Hava akış yönlerini ayarlayabiliyorsanız her türlü gider.

Asus MR120 siyah ters fan 579 Lira, ihtiyacı olan kapsın.

Şu modeli sipariş verdim eksoz fan için tasarımı arctic'e benziyor kağıt üzerindeki veriler arctic p12 argb den daha iyi
Edit: link atmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri