Evet bana da yaptı bugün 2 kez sanırım ürün satılmış oluyor arka planda o nedenle bir sonraki adima geçemediği için sacmaliyorAmazon depodan herhangi bir ürün almaya çalıştığımdan seçtiğiniz adrese gönderim sağlanamıyor diyor
Bu ürünü bizden birisi alıyorsa ben iade etmiştim. Sorunsuz sıkıntısız ürün.
![]()
Bende çok merak ettim onu çok fazla 16e de vardıbugün ara ara normalin üstünde iphone 17 düşmüş 57k ya alabilen oldu mu?
Bana bu indirim 18.44 de gelmiş bottan. Diğer hesaplar ne zaman acaba haber vermiş ki bunu. Benim ama biraz daha optimize etmem lazım ki botu öyle acabileyim size. Test ediyorum hala scrape ederken ilk önce bakması gereken yeri değiştirmem gerekiyor.açsana reis kaç gündür ip17 bildirimi geliyo heyecanlı heyecanlı sepete ekliyorum bitmiş oluyor.
Beyaz 256 GB 57.300'e koyulanı kastediyorsanız 18:41'de atan varBana bu indirim 18.44 de gelmiş bottan. Diğer hesaplar ne zaman acaba haber vermiş ki bunu. Benim ama biraz daha optimize etmem lazım ki botu öyle acabileyim size. Test ediyorum hala scrape ederken ilk önce bakması gereken yeri değiştirmem gerekiyor.
3 tane ön 1 tane egzoza gider mi hocam cfm falan düşük ama bendekiler dahada düşükAsus MR120 siyah ters fan 579 Lira, ihtiyacı olan kapsın.
ASUS PRIME MR120 SOĞUTUCU KASA RADYATÖR FANI ARGB 120MM REVERSE SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS PRIME MR120 SOĞUTUCU KASA RADYATÖR FANI ARGB 120MM REVERSE SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
3 tane ön 1 tane egzoza gider mi hocam cfm falan düşük ama bendekiler dahada düşük![]()
son soru https://www.amazon.com.tr/ASUS-TUF-...e1-827f-d9daaf6daa62&pd_rd_i=B0DK5VLDMX&psc=1 bunu almak gerekmiyor değil miZaten radyatörden çok kasa fanı gibi iş görür bunlar. Hava akış yönlerini ayarlayabiliyorsanız her türlü gider.
Şu modeli sipariş verdim eksoz fan için tasarımı arctic'e benziyor kağıt üzerindeki veriler arctic p12 argb den daha iyiAsus MR120 siyah ters fan 579 Lira, ihtiyacı olan kapsın.
ASUS PRIME MR120 SOĞUTUCU KASA RADYATÖR FANI ARGB 120MM REVERSE SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS PRIME MR120 SOĞUTUCU KASA RADYATÖR FANI ARGB 120MM REVERSE SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Onun neden olduğunu tahmin edebiliyorum o işe bakcamBeyaz 256 GB 57.300'e koyulanı kastediyorsanız 18:41'de atan var