Herkese merhaba dostlar steamde pubg ındırdım ama oyun sureklı takılıyor öncelikle sistemimi söyliyeyim 6900xt 7500f 2k monıtor 32gb ram 6000mhz daha detaylı bılgı ıstersenızde vereyım ama normal olmadıgını dusunuyorum sımdı amd de hangı ozellıklerı acmam yada acmamam gerektıgını bılmıyorum monıtorum 180hz vsync yı acıyorum 180 e sabıtlenıyo fps ama mesela arkamı donerken fps bır anda 140 a dusuyo oyun takılıyo hafıf yırtılma gıbı oluyo sonra 180 fps oluyo duzelıyor ve oyun baslarkenkı kalabalık alanda fpsım 70 80 e kadar dusuyor yırtılma cok fazla oluyor sıcaklıklar normal oyun acıkken ekran kartını yuzde yuz kullanıyor cpu yu ıse %50 falan kullanıyor ısınma sorunu yok ama hanı oynanmıyo bu sısteme gore bu fps degerlerı takılmalar normalmi ve bu fps lerı 70 80 fpslerı takılmaları ben oyunda tum ayarlar dusukken yasıyorum kenar yumusatma ve doku ortada dıgerlerı dusuk ve cok dusuk ısleme olcegıde 108 de dikey eşitlemeyi falan kapatıncada fps 230 240 300 falan takılıyo o cıvarlarda bı anda 180 140 dusuyo takılıyo falan cozemedım bırturlu cozumu bılen varmı