dızciii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 979
hemen teslim ettiler mi? bide nasıl aktif ediyosun cüzdan kodu gibi kendi hesabında mı aktif ediyosunDEGAMES15 koduyla 1921 TL az önce aldım
hemen teslim ettiler mi? bide nasıl aktif ediyosun cüzdan kodu gibi kendi hesabında mı aktif ediyosunDEGAMES15 koduyla 1921 TL az önce aldım
ilk aynı konuda önceki uzun mesajımda yazdıklarım başıma geldi ama o satıcıyla alakalı bi sorunduhemen teslim ettiler mi? bide nasıl aktif ediyosun cüzdan kodu gibi kendi hesabında mı aktif ediyosun
şuan deluxe var sanırım sadece o da 2400 tl tuzlu düşük bişe denk gelirse alırım belki. başka daha güvenilir bi yerde var mı acaba bynogame gibiilk aynı koduna önceki mesajımda yazdıklarım başıma geldi ama o satıcıyla alakalı bi sorundu
bu sefer saniyesinde geldi kod manuel seçtim kopyala yapıştır aktifleştirdim steamde direkt
Oldu vallaDEGAMES15 koduyla 1921 TL az önce aldım
şuan deluxe var sanırım sadece o da 2400 tl tuzlu düşük bişe denk gelirse alırım belki. başka daha güvenilir bi yerde var mı acaba bynogame gibi
Ben almıştım 1-2 gündür oynama fırsatım oldu bence grafikleri dövül sistemi falan çok hoşuma gitti kılıçla ağır saldırı yapıp wwe de gibi adamı yere seriyorum fena sarıyo sonra yumruğa geçip adamı yumrukla falan dövüyorum bir de bu kamp açılması için adamları topluyorum kamp görevlerini merak ettim kısaca oyun beni sardı tek beğenmediğim olay şu an ana karakterin rahibe teresa gibi herkese yardım etmesi onun harici sardı bir de az heybetimizi koyup rest çekememiz oldu karakter çok pasif ben kliff olacam varya tehditler havada uçuşurdu galiba o yüzden hemen kellemi alırlardıemin olamadım alınır mı bide 2200 şuan daha uyguna beklemek lazım.
Varsa yazarsanız seviniriz.DEGAMES15 kodu sanırım bitmiş başka kod bilen varsa yazabilir mi acaba?
Teşekkürler, sonunda oyunu alabildim.