🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

hemen teslim ettiler mi? bide nasıl aktif ediyosun cüzdan kodu gibi kendi hesabında mı aktif ediyosun
ilk aynı konuda önceki uzun mesajımda yazdıklarım başıma geldi ama o satıcıyla alakalı bi sorundu

bu sefer saniyesinde geldi kod manuel seçtim kopyala yapıştır aktifleştirdim steamde direkt

ilk aynı koduna önceki mesajımda yazdıklarım başıma geldi ama o satıcıyla alakalı bi sorundu

bu sefer saniyesinde geldi kod manuel seçtim kopyala yapıştır aktifleştirdim steamde direkt
şuan deluxe var sanırım sadece o da 2400 tl tuzlu düşük bişe denk gelirse alırım belki. başka daha güvenilir bi yerde var mı acaba bynogame gibi

image_2026-03-29_224536159.webp

şuan deluxe var sanırım sadece o da 2400 tl tuzlu düşük bişe denk gelirse alırım belki. başka daha güvenilir bi yerde var mı acaba bynogame gibi

standard sürüm şuan var ve indirimle 1921 TL hala, benim baktığım bir kaç günlük sürede başka sitede ucuza görmedim

Gencler Deluxe Sürümü almaya değer mi yine 2kya geliyor fark ettiriyor mu verdiği eşyaları

emin olamadım alınır mı bide 2200 şuan daha uyguna beklemek lazım.
Ben almıştım 1-2 gündür oynama fırsatım oldu bence grafikleri dövül sistemi falan çok hoşuma gitti kılıçla ağır saldırı yapıp wwe de gibi adamı yere seriyorum fena sarıyo sonra yumruğa geçip adamı yumrukla falan dövüyorum bir de bu kamp açılması için adamları topluyorum kamp görevlerini merak ettim kısaca oyun beni sardı tek beğenmediğim olay şu an ana karakterin rahibe teresa gibi herkese yardım etmesi onun harici sardı bir de az heybetimizi koyup rest çekememiz oldu karakter çok pasif ben kliff olacam varya tehditler havada uçuşurdu galiba o yüzden hemen kellemi alırlardı

uygun fiyata kalmadı sanırım. ben oyun çıkınca daha ucuzlar sandım tersi oldu hype var.

Geri