Citizen Tsuyosa alınır mı?

Tsuyosa bu bütcelere klasik 3 kişiden 1inin aldığı bir saat. Bence gayet güzel sende beğeniyorsan al. https://www.saatvesaat.com.tr/seiko-erkek-kol-saati-p-seine525p bunun stoğunu bulursan bakabilirsin. Solar olduğu için çok rahat 1 kere ayarladım sonra bir daha hiç dokunmadım.
Hocam bilemedim şimdi otomatik saatlerde sapma olayı inanın kafama takıldı hşç otomatik bulaşmasam eco drive veya g shock mu alsam.açıkcası g shock da tasarım olarak hoşuma giden bir model ama bir yandanda şahsi fikrim dijital saat gibi geliyor.

Son düzenleme:
Hocam bilemedim şimdi otomatik saatlerde sapma olayı inanın kafama takıldı hşç otomatik bulaşmasam eco drive veya g shock mu alsam.açıkcası g shock da tasarım olarak hoşuma giden bir model ama bir yandanda şahsi fikrim dijital saat gibi geliyor.
hocam bunlar çok ufak detaylar beğendiğiniz hangisiyse onu alın. Sapma falan çok kafaya takmayın günde 2-3dk sapma olmaz zaten çok daha düşük oranlarda olur. her hafta 1-2 kere düzeltirsiniz olur biter düzeltmek en fazla 30 saniyenizi alır.

hocam bunlar çok ufak detaylar beğendiğiniz hangisiyse onu alın. Sapma falan çok kafaya takmayın günde 2-3dk sapma olmaz zaten çok daha düşük oranlarda olur. her hafta 1-2 kere düzeltirsiniz olur biter düzeltmek en fazla 30 saniyenizi alır.
Tamamdır hocam ozaman ben müsait bir vakitte aklımdaki modelleri deneyip ona göre satın alim.teşekkür ederim cevaplarınız için.

Tissot prx bak, 20 binlik modelleri mevcut
Hocam hem tasarım olarak tsuyosa daha güzel gibi (şahsi fikrim) ve bu kadar para verip pilli saat almaktda pek mantıklı değil gibi sanki ama kalite olarak isviçre saat daha kaliteliymil sanırım.aşırı kararsız kaldım inanki.😀

Son düzenleme:
Hocam bende ilk defa alıcam otomatik saat fakat dediğim gibi sapma mevzusu kafama takıldı.elbette otomatik saatlerin hemen hemen hepsi sapma yapıyormuş fakat önemli olan ne kadsr sapdığı işte.sizdekidd citizen Tsuyosa mıydı ve ne kadar sapıyordu günde ortalama hocam.
Evet hocam. Sapması değişiyordu bazen hiç sapmıyordu bazen birkaç dakika oluyordu.

SELAMÜN ALEYKÜM
İlk defa otomatik saat alıcam normalde hiç saat takan birisi değildim fakat forumda casio saat indirim konusu görmüştüm birkaç ay önce ondan sonra saat takmak hoşuma gitti.şimdi ise bir adet saat alıp hep onu kullanmak istiyorum fakat bütçem çok yüksek değil öğrenci olduğum için ve bu saat bile tam sınırda benim için bütçe konusunda.bu saati kullanan varmı gidip denedim koluma taktım çon hoşuma gitti fakat bazı yorumlarda sapma olayının fazla olduğunu gördüm günde 10,15 saniye olduğunu yazanlar var bu normalmi bu model alınır mı? yoksa seiko 5 modelleri dahamı iyidir.

İstediğim model

Eğer kötüyse citizen mekanizması seiko daha iyi derseniz bu modelde olabilir fakat tipi hiç hoşuma gitmedi.

Ekleme olarak bu model 42.5 mm olmasına rağmen lag tu lag değeri 46 mm olduğu için hemen hemen tsuyosa ile aynıymış eğer bu sırıtmaz ise kolumda bu aşırı güzelmiş.

Tsuyosa ama bence attığın kadran değil

tsuyosa bu fiyatlarda alınabilcek en iyi otomatiklerden sapma oranı gayet normal son zamanlarda çok popüler oldu özellikle

hocam kullanmadım seiokoyu ama hani normal bu otomatik saatlerde.
Hocam bu citizen Tsuyosa da karar kıldım büyük ihtimalle bir aksilik çıkmazsa nisanın sonu alıcam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka markalara da yönelebilirsiniz
Hocam büyük ihtimalle bu tsuyosa karar kıldım fakat yinede ne merakımdan soruyorum siz ne önerirsiniz.

Hocam bu citizen Tsuyosa da karar kıldım büyük ihtimalle bir aksilik çıkmazsa nisanın sonu alıcam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam büyük ihtimalle bu tsuyosa karar kıldım fakat yinede ne merakımdan soruyorum siz ne önerirsiniz.
Orient bakabilirsiniz veya tissot gentleman serisi olabilir

Geri