❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

Evet back connect düşününce msi a göre daha mantıklı gibi Asus ama onun da bi tık tasarımı hoşuma gitmedi gibi :( yine back connect alırsam Asus alacağım gibi bakalım. Peki Sapphirei 9500 gibi bi fiyata satarsam 2k fazla verip Asus almaya değer mi sence
Niye nakitle elden sıfır Sapphire B850A'ya 9500TL versin birisi kartla Vatan'dan sıfır Tomahawk Wifi 10149TL'ye almak varken?

Niye nakitle elden sıfır Sapphire B850A'ya 9500TL versin birisi kartla Vatan'dan sıfır Tomahawk Wifi 10149TL'ye almak varken?
Daha 2 gün önce 2 tane alıcısı vardı :) ben yerine alacak kart bulamadığım için satmadım

Daha 2 gün önce 2 tane alıcısı vardı :) ben yerine alacak kart bulamadığım için satmadım
İlginç, demek ki bu bedavaya veriyorum desem kargo senden mi diye soran alıcılar bir tek bana denk geliyor.

İlginç, demek ki bu bedavaya veriyorum desem kargo senden mi diye soran alıcılar bir tek bana denk geliyor.
Yok bana da çok denk geliyor merak etme, ama bu da kötü bi anakart değil netice de ona istinaden alıcısı var

Yok bana da çok denk geliyor merak etme, ama bu da kötü bi anakart değil netice de ona istinaden alıcısı var
Anakartın kötülüğünden değil hocam, daha iyi bir kart olan B850 Tomahawk Wifi için 650TL fazla vermek ve kartla taksitle almak varken o karta 9500TL verme mantığını kafamda oturtamadım. Dediğim gibi şahsi fikrim, alana da satana da lafım yok.

Beyaz renk topluyorsan bu güzel olur
Hocam hayır siyah topluyorum, farklı bir önerin olur mu? Tomahawk ya da carbon modeli arasındayım ama gereksiz mi olur ne önerirsin

Hocam hayır siyah topluyorum, farklı bir önerin olur mu? Tomahawk ya da carbon modeli arasındayım ama gereksiz mi olur ne önerirsin
ikisi de iyi ürün tomahawk bile fazlasıyla yeterli sana kalmış gerek var mı dersen yok güzel gözüksün alıcam dersen tercih meselesi

ikisi de iyi ürün tomahawk bile fazlasıyla yeterli sana kalmış gerek var mı dersen yok güzel gözüksün alıcam dersen tercih meselesi
Hocam peki daha ucuz beni goturebilecek bir anakart önerir misin? 5090 ve r9 9950x3d icin. Gerek yoksa fazla overkillse daha dusuk ne alabilirim sence. 4 tane 6000mhz ram olacak su anlik bir ssd olacak ama ileride bi tane daha takabilirim.

Hocam peki daha ucuz beni goturebilecek bir anakart önerir misin? 5090 ve r9 9950x3d icin. Gerek yoksa fazla overkillse daha dusuk ne alabilirim sence. 4 tane 6000mhz ram olacak su anlik bir ssd olacak ama ileride bi tane daha takabilirim.
Hocam o parçalara iyi bir şey almak mantıklı.

https://www.vatanbilgisayar.com/msi...50-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html

Bu üçü arasından herhangi biri olur, x870 ve x870e serisi aşırı overclock ve aşırı usb dosya transferi dışında gereksiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
daha ucuz dersen b850 tomahawk olabilir 11 civarı ama almışken 4k daha verilir uzun süreli bi ürün zaten sistemin de maşallah zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o parçalara iyi bir şey almak mantıklı.

https://www.vatanbilgisayar.com/msi...50-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html

Bu üçü arasından herhangi biri olur, x870 ve x870e serisi aşırı overclock ve aşırı usb dosya transferi dışında gereksiz.
ikisi de aynı neredeyse epeyden karşılaştır hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ben mlg alırdım aynı para

Bunu öneririm ya da tomahawk alabilirsin

31 Mart kampanyada son gün bugün, alacaklar olan geceyarısına kadar bu fiyatlardan alabilir,alacak olanlar elini çabuk tutsun

Geri