Doktora acil yardım lütfen

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar merhaba ben doktor yusuf er bilgisayarıma dün akşam virüs girdi ve bütün bilgisayar adeta format atılmış gibi silindi bilgisayar açılıyor ama her şey kaybettim virüsü temizledim geri yükleme noktası daha önceden oluşturmadığım için geri de alamıyorum lütfen yardım edin teşekkürler

driverler güncel mi

Çalıştığınız kurumdaki bilgi işlem birimine danışın onlar genellikle bu konulardan anlarlar. En azından sizi doğru yönlendirmeler ile sonuca ulaştırırlar.

Mesleğinizin bu durumla ne alakası var? Onu anlamadım.

Başlık doktordan temiz araba ilanı gibi olmuştıpçıyım insandan anlar ama bilgisayardan anlamam demek istedim hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tıpçıyım bilgisayardan anlamam demek istedim sadece

kişisel bilgisayar hocam kurum pc si değil
Ben de hastanede çalışıyorum, bilgisayar sorunlarında çoğu kez yardımcı oldular en azından yol gösterdiler. Tabi ki kişiden kişiye değişir o ayrı konu ama genel de yardımcı olurlar. Dışarıya oranla cüzi bir miktara evde kendi de yapabilir. Sormakta fayda var.

arkadaşlar merhaba ben doktor yusuf er bilgisayarıma dün akşam virüs girdi ve bütün bilgisayar adeta format atılmış gibi silindi bilgisayar açılıyor ama her şey kaybettim virüsü temizledim geri yükleme noktası daha önceden oluşturmadığım için geri de alamıyorum lütfen yardım edin teşekkürler
hastanelerin teknik birimleri olması lazım onlara gösterebilirsiniz.

Ben de hastanede çalışıyorum, bilgisayar sorunlarında çoğu kez yardımcı oldular en azından yol gösterdiler. Tabi ki kişiden kişiye değişir o ayrı konu ama genel de yardımcı olurlar. Dışarıya oranla cüzi bir miktara evde kendi de yapabilir. Sormakta fayda var.
hocam biliyorsan sen yardımcı ol lütfen şu a n hastanede degilim

cmd ye yapıştır bunu hocam belki gizlemiştir
attrib -h -r -s /s /d C:\*.*

hocam biliyorsan sen yardımcı ol lütfen şu a n hastanede degilim
EaseUS Data Recovery Wizard gibi programlar mevcut daha önce bu programla silinen fotoğraflarımı ve dosyalarımı geri getirmiştim. Epey zamandır kullanmıyorum ama bu tür uygulamaları deneyebilirsin.

tek kullanıcımı var onada bak c diskinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri