Kardeşlerim acil pc tavsiyesi

• Beğen
Reaksiyonlar: AFK1
valla İrai yoldaş semiramisin önerdiği https://www.trendyol.com/game-garaj...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership sipariş ettim. Senin bu sistemler buna kıyasla nasıl bilmiyorum. Sen kıyaslarsan fikir sahibi olabilirim.
Taksit şart ise bir şey diyemem fakat sistem kötü, büyük ihtimalle cl46 ram bulunuyor 5600mhz olduğu belirtmiş.
Game garaj hep cl46 olarak yayınladı bu sistemleri, içinde 240mm sogutucu var o işlemciye düşük kalıcaktır.
Anakart görselde b850 belirtilmiş özelliklerde b650 yazıyor kısacası taksit şart değilse iade et.

benim attıgım sistem şuan o ozelliklerdeki en iyi olan sabah attıgım vatandaki daha iyidi ama zam geldigi için alternatif olarak en iyisi bu şuan
onu yine de takip edeceğim kardeşim bir ihtimal düşer mi diye. Muhtemelen mümkün değildir ama umut işte

benim attıgım sistem şuan o ozelliklerdeki en iyi olan sabah attıgım vatandaki daha iyidi ama zam geldigi için alternatif olarak en iyisi bu şuan
Taksit imkanı sundukları için fazla kalan parçaları itelemişler gibi b650,5600/cl46 ram,dandik psu,240mm sogutucu daha neler neler kötü bir sistem.

Taksit şart ise bir şey diyemem fakat sistem kötü, büyük ihtimalle cl46 ram bulunuyor 5600mhz olduğu belirtmiş.
Game garaj hep cl46 olarak yayınladı bu sistemleri, içinde 240mm sogutucu var o işlemciye düşük kalıcaktır.
Anakart görselde b850 belirtilmiş özelliklerde b650 yazıyor kısacası taksit şart değilse iade et.
haydi haydi , bombayı bıraktın kardeşim :ROFLMAO: ben zaten anlamıyorum iyice kafam karıştı

Taksit imkanı sundukları için fazla kalan parçaları itelemişler gibi b650,5600/cl46 ram,dandik psu,240mm sogutucu daha neler neler kötü bir sistem.
şimdi kardeşim semiramis benim sistem daha iyi diyor. Sen bu 99bin tl lik için mi 119 bin tl lik için mi daha iyi diyorsun semiramisin sistemden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 Taksit şart mı?
evey bunu da taksitsiz aldım. tek çekim. 9 ay taksitli dahi 24 bin küsur lira fark yazıyor zaten

şimdi kardeşim semiramis benim sistem daha iyi diyor. Sen bu 99bin tl lik için mi 119 bin tl lik için mi daha iyi diyorsun semiramisin sistemden
Benim ilettiğim iki sistemde hayli hayli daha iyi. şuan yapılan önerilerin hepsi hazır sistem olduğu için pahalı sen kendin topla veya toplattır hepsinden çok daha iyi olacaktır.

BLADE-PRIME hocam bunu al geç 2k ya işlemciyi R7 7800x3D yap benim önerim bu olur sana hem Asus marka miss gibi.
9 bin tl daha verip 5080 sistem toplayabilir hem taksit imkanı desen o da yok bu sistemde.

kardeşim sağolasın öncelikle. kimseye negatif bir şey demiyorum haşa, sakın kimse yanlış anlamasın. senin bu önerdiğin sence hepsinden iyi mi?
Hocam Asus marka ben diğer arkadaşların önerilerine bakmadım soğutma sistemi ve sağlamlık olarak Asus zaten kendini kanıtlmaış bir marka fiyat performans bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: AFK1
Benim ilettiğim iki sistemde hayli hayli daha iyi. şuan yapılan önerilerin hepsi hazır sistem olduğu için pahalı sen kendin topla veya toplattır hepsinden çok daha iyi olacaktır.

9 bin tl daha verip 5080 sistem toplayabilir hem taksit imkanı desen o da yok bu sistemde.

Mesajı buraya tekrar iletiyorum kopyalayıp metin belgesine yapıştır;

Toplam 119.000TL - 5080 & Ryzen 7 7800X3D Sistem

99.000TL - 5070Ti & Ryzen 7 7800X3D Sistem
yani şöyle burada tanıdığım bilgisayarcı var . götürür toplattırım. o noktada sorun yok açıkcası. sen bu 119 bin tl olan için mi en iyisi diyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,351
Üyeler
190,736
Son üye
Bburakgrp
Geri