Kardeşlerim acil pc tavsiyesi

Hazır olması şart mı? eğer toplama yapamayacağından çekiniyorsan tanıdığın birisi veya forumlarda güvenilir bir kişiye ücreti ile toplattır hazır sisteme vereceğin paranın çoğu boşa gidecek ayrıca fazeon tarzı markalar yerine en iyi seçeneklerden önerdim.

Toplam 119.000TL - 5080 & Ryzen 7 7800X3D Sistem

99.000TL - 5070Ti & Ryzen 7 7800X3D Sistem

Bu sistem bu parayı hak etmiyor.
Bu arkadaşın 5080 li önerisi en iyisi bunu alın geçin bütçe varsa.

kardeşim sağolasın öncelikle. kimseye negatif bir şey demiyorum haşa, sakın kimse yanlış anlamasın. senin bu önerdiğin sence hepsinden iyi mi?
bu öyle bir şey degil fiyat git gide arttıgı için iyi oluyor sen iade et o aldıgını tam bir bütçe söyle daha kaliteli bir şey bulalım

bu öyle bir şey degil fiyat git gide arttıgı için iyi oluyor sen iade et o aldıgını tam bir bütçe söyle daha kaliteli bir şey bulalım
vallahi kardeşim zorlarsam zorlarım ama açıkcası en başta dediğim gibi 100 bin tl gibi bir şey düşünüyordum. Ama mesela Irai 119 binlik çok daha iyi dediği için, eğer yani çok daha iyiyse aradaki biri 104 bin biri 119 bin, aradaki 15 bin için zorlarım yani. O açıdan ne bileyim çok fark edecekse 120 bine kadar çıkayım. Monitörü ucuz daha kalitesiz bir şey alırım olmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: AFK1
vallahi kardeşim zorlarsam zorlarım ama açıkcası en başta dediğim gibi 100 bin tl gibi bir şey düşünüyordum. Ama mesela Irai 119 binlik çok daha iyi dediği için, eğer yani çok daha iyiyse aradaki biri 104 bin biri 119 bin, aradaki 15 bin için zorlarım yani. O açıdan ne bileyim çok fark edecekse 120 bine kadar çıkayım. Monitörü ucuz daha kalitesiz bir şey alırım olmadı.
monitöre 8k ayırsan bile yeter sen 119bin yapabiliyorsan önerdiğim sistemi al 500gb ssd ekledim ama 1 tb yapsan daha iyi olur depolama için;

• Beğen
bu 2 sistem güzel anakart
senin önerdiğin bir monitör var mı acaba, bu sisteme uygun, kalitesiz kaçmayacak ama çok pahalı olmayan?
Öyle bir hata yapma sakın 2k ips al attıklarıma bak

bu 2 sistem güzel anakart

Öyle bir hata yapma sakın 2k ips al attıklarıma bak
Önerdiğim modeller gayet iyi ne kalitesiz ne kötü.
evet o yeni nesil ilerisi için buda iyinin iyisi gibi yeterli yani
bu iki modele bak biri 4k digeri 2k
Aoc olan alınabilir fakat bütçesini aşmasına gerek yok sistemi 5080 olarak alıp monitörü kısabilir ileride yenisini alır, önerdiğim 2k modeller gayet yeterli.

Önerdiğim modeller gayet iyi ne kalitesiz ne kötü.

Aoc olan alınabilir fakat bütçesini aşmasına gerek yok sistemi 5080 olarak alıp monitörü kısabilir ileride yenisini alır, önerdiğim 2k modeller gayet yeterli.
Aynen

Şu an en iyisi bu galiba. Diğer paylaşan arkadaşların listesine bakmadım. 32 gb - 1 tb - 7800x3d - 5070 ti - nzxt h5 kasa - 90.000 TL. Ram ve ssd zamlarından önceki fiyatlandırmaya yakın gibi.

• Beğen
Bu sistem bu parayı hak etmiyor.
Neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an en iyisi bu galiba. Diğer paylaşan arkadaşların listesine bakmadım. 32 gb - 1 tb - 7800x3d - 5070 ti - nzxt h5 kasa - 90.000 TL. Ram ve ssd zamlarından önceki fiyatlandırmaya yakın gibi.
Evet bu sistem iyimiş hocam. Anakart B850 Gaming X, SSD Exceria Heatsink yapılıp alınabilir.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri