🔥İndirim 5070 TI-7800X3D 89.999

fiyat ne müthiş ne de bu ne be dedirten cinsten. parçaları indirim kovalarak tek tek topladığınız zaten ortalama 85-90 arası tutuyor. anlık şak diye indirim bulmak zor. değerlendiren buna göre değerlendirsin.

Fiyat iyi ama 90.000 TL para ödeyeceğiniz yerde 15.000 TL daha fazla verin ve daha kaliteli ürünlere sahip olun. Biraz bu kafayla hareket eden biriyim ve ram, sıvı soğutma, anakart vs bana çok kalitesiz gözüküyor, paramla rezil oluyorum hissi veriyor. Hatta ekran kartı bile falso model.

fiyat ne müthiş ne de bu ne be dedirten cinsten. parçaları indirim kovalarak tek tek topladığınız zaten ortalama 85-90 arası tutuyor. anlık şak diye indirim bulmak zor. değerlendiren buna göre değerlendirsin.

İşiniz yoksa toplayabilir misiniz? Ben merak ettim gerçekten 85-90 arası benzer sistem toplayabilir misiniz diye.

İşiniz yoksa toplayabilir misiniz? Ben merak ettim gerçekten 85-90 arası benzer sistem toplayabilir misiniz diye.
İndirim kovalayarak demiş zaten. Anlık indirim bulmak zor zaten diye de yazmış niye muhalefet olmuş gibi tepki verdin ki adamın dediği doğru aşırı bir indirim yok ayrı ayrı toplanır ama hazır indirim varken alınır uğraşmak istemeyene

Çok iyi fiyat ramin 32 gb olduğunu göz önünde bulundurun bence ihtiyacı olan kaçırmasın. Vade farksız taksit seçeneği de var bazı bankalara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri