kanka bu türknetin verdiği yerine alınır mı
Bu eski model sana attığımızı alAlıntıyı görüntüle
Dostlar bu modem nasıldır peki yorumları baya yüksek fiber destekli yazıyor ama siz daha iyi bilirsiniz .
Hopper yada omni ikisi arasında kaldım
Alınırkanka bu türknetin verdiği yerine alınır mı
Alıntıyı görüntüle
Dostlar bu modem nasıldır peki yorumları baya yüksek fiber destekli yazıyor ama siz daha iyi bilirsiniz .
Hopper yada omni ikisi arasında kaldım
Eve bi mesh sistem kur kafan rahat etsin.Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
katılıyorum sürekli router değiştirsemde wifi menzil genişletici kullansamda evde wifide istediğim hızları alamıyordum meğer mesh lazımmış bana https://www.hepsiburada.com/tp-link...-kurulum-genis-kapsama-alani-pm-HBC0000AAT1GS bunu aldıktan sonra evin her yerinde 100mbps görebiliyorum bahçede 70-80e düşüyor evim 3 katlı bu aradaEve bi mesh sistem kur kafan rahat etsin.
Ben tplink deco be25 mesh kurdum wifi ile laptopta 930 mbps alabiliyorum ki bu kabloluyla eşdeğer zaten.
yazılım olarak çok iyi ama ax3000 olduğundan alternatif çok var artık https://www.pttavm.com/tp-link-archer-ax80-5-port-6000-mbps-router-teshir-p-1212425245?v=1.69.5 örnek bu cihazı alır openwrt kurup qos ayarı yapıp paşalar gibi kullanmayı tercih ederim sıfırını almak istersede 5400tl
Yüne 940mb 940mb hız alıyorum aslında çokomelli mi sence fark olur mu evde de idare eder nerdeyse her yerden çekiyorBu eski model sana attığımızı al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır
Keenetic ten iyi midir hocam bu modem fiyat olarak daha uygunAşağıdakini al geç fazlasına gerek yok ev kullanıcısı için.
TP-LINK ARCHER AX53 574MBPS-2402MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TP-LINK ARCHER AX53 574MBPS-2402MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com