5070ti 4k oyun perfonmans

cann_34

80+
Reaksiyon skoru
6
5070ti erkran kartı 4k oyunlarda ne kadar fps verir
örneğin cyberpunk , last of us part 2 gibi
saf güç olarak ve dlss teknolojileri olarak

Last of us da çok rahat oynatıyor da cyberpunk 77 de RTX açınca frame gen açman gerek 2x yetiyor.

Dlss fg açınca 100fps üstüne rahat çıkar günümüzde 4k için gayet iyi bir kart 2 sene sonrasını bilemem tabi

Piyasada alınabilecek (Oyun için) en mantıklı kart. İlk çıktığında vanguard 5070 Ti aldım , ik başlarda o kadar laf ettiler yok o fiyata alınır mı falan filan 9070xt alırdın cart curt. Şimdi hepsi kan ağlıyor ben hala aynı devam. 4k da DLSS ile 100 üzeri fps alırsın. Uzun yıllarda yeter bu kart.

5070ti ın en makul çözünürlüğü 2k ultra. 4k için 5080 daha iyi. 5070ti 4k da biraz giriş kartı olarak kalıyo. eğer monitör tercih edeceksen kaliteli bi 2k monitör al

5070ti ın en makul çözünürlüğü 2k ultra. 4k için 5080 daha iyi. 5070ti 4k da biraz giriş kartı olarak kalıyo. eğer monitör tercih edeceksen kaliteli bi 2k monitör al
4k monitör alsam yeten oyunları 4k oynasam
yetmeyen oyunlarda monitörümü 2kya çekebiliyomuyum 4k dan

Piyasada alınabilecek (Oyun için) en mantıklı kart. İlk çıktığında vanguard 5070 Ti aldım , ik başlarda o kadar laf ettiler yok o fiyata alınır mı falan filan 9070xt alırdın cart curt. Şimdi hepsi kan ağlıyor ben hala aynı devam. 4k da DLSS ile 100 üzeri fps alırsın. Uzun yıllarda yeter bu kart.
ne zaman kaça aldın hocam 5070ti ı ayıptır sorması
Post automatically merged:

4k monitör alsam yeten oyunları 4k oynasam
yetmeyen oyunlarda monitörümü 2kya çekebiliyomuyum 4k dan
teoride çekebiliyosun ama 4k monitörü 2k ya, 2k monitörü 1080p ye çekmek native çözünürlüğü almanızı sağlamaz. elbette 4k da pişman eder yetmez demiyorum ama hiç başım ağrımasın diyosan 2k ultraya uygun bi kart

ne zaman kaça aldın hocam 5070ti ı ayıptır sorması
Post automatically merged:

teoride çekebiliyosun ama 4k monitörü 2k ya, 2k monitörü 1080p ye çekmek native çözünürlüğü almanızı sağlamaz. elbette 4k da pişman eder yetmez demiyorum ama hiç başım ağrımasın diyosan 2k ultraya uygun bi kart
Geçen sene hazirandı. 48 e denk gelmişti. 30k ya 9070xt almam için çok diretilmişti, pişman olacağım söylenmişti ama şu an diyorum ki iyi ki almışım

Cyberpunk 2077'de 60 fps safta veriyor MFG 6x açarsan 360 fps verir herhalde.

Screenshot_1.webp

Geri