Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

Hayır hocam hesaba benim dışımda kimse girmedi. Oyun modu veya macro ayarları da yok.
ozaman yine bir desteğe yazıp deneyin driverleri falan bahane ederek açtırmayı deneyin. Çünkü senin gibi mağdur olan birçok insan var onların hepsi aynı şekilde hile açmadım ama ban yemişim 3. partiden gibi konu açıyor. Siz farklı bahanelerle açtırmayı deneyin driver gibi. Örneğin son zamanlarda soğutucu driveri kurmuştum falan diyin. Bu arada arkadaşınızada giriş yaptırmayı deneyin belki sadece sizin cihazdan yasaklamıştır tam olarak bilmiyorumda.

ozaman yine bir desteğe yazıp deneyin driverleri falan bahane ederek açtırmayı deneyin. Çünkü senin gibi mağdur olan birçok insan var onların hepsi aynı şekilde hile açmadım ama ban yemişim 3. partiden gibi konu açıyor. Siz farklı bahanelerle açtırmayı deneyin driver gibi. Örneğin son zamanlarda soğutucu driveri kurmuştum falan diyin. Bu arada arkadaşınızada giriş yaptırmayı deneyin belki sadece sizin cihazdan yasaklamıştır tam olarak bilmiyorumda.
Hem hesap kitleyip hem donanım banı atmışlar sanırım hocam. 4050 li laptop var ve onunla başka hesaptan girebiliyorum

ban yediğin cihazdan başka hesaptan giremiyormusun?
Hem hesap kitleyip hem donanım banı atmışlar sanırım hocam. 4050 li laptop var ve onunla başka hesaptan girebiliyorum

başka hesabada girdiğinde aynı hatayı alıyorsan muhtemelen donanım banı yemişssin geçmiş olsun. dediğin laptopdan ban yiyen hesabına girmeye çalış
Giremiyorum. Giriyor ama oyundan atıyor. Bu cihazdan başka hesapta Madde 7 den dolayı kilitlendi uyarısı verip oyundan atıyor

başka hesabada girdiğinde aynı hatayı alıyorsan muhtemelen donanım banı yemişssin geçmiş olsun. dediğin laptopdan ban yiyen hesabına girmeye çalış
Hesaba girmeye çalışınca laptopa da donanım banı atma ihtimalleri var mıdır?

Hesaba girmeye çalışınca laptopa da donanım banı atma ihtimalleri var mıdır?
onu bilmiyorum hocam olabilir riskli biraz. Donanım banı yiyen bilgisayarın muhtemelen 3 ay sonra falan başka hesap açıp oynamana izin verirler. Donanım banı kalıcı olmuyor sanırım. ama ban yediğin hesabın açılma ihtimali zor birde üstüne donanım atmışlar çünkü. Bot seni kesin hile olarak algılamış gibi duruyor ki donanım banıda atmış.Senin suan yapabileceğin en iyi şey desteğe yazmak dikkatlerini çekecek bir şekilde

onu bilmiyorum hocam olabilir riskli biraz. Donanım banı yiyen bilgisayarın muhtemelen 3 ay sonra falan başka hesap açıp oynamana izin verirler. Donanım banı kalıcı olmuyor sanırım. ama ban yediğin hesabın açılma ihtimali zor birde üstüne donanım atmışlar çünkü. Bot seni kesin hile olarak algılamış gibi duruyor ki donanım banıda atmış.Senin suan yapabileceğin en iyi şey desteğe yazmak dikkatlerini çekecek bir şekilde
Dün banı yedikten 10 dakika sonra hemen ticket attım. Hâlâ geri dönüş yapmadılar sanırım 2 gün süre icinde bakıyolarmıs onu bekliyorum

Bende LoL'de belki bilirsiniz bir ara her argo/küfüre ban atıyorlardı. Yani "bok" yazsanız bile uyarı yiyordunuz. Ben chati kullanmamama rağmen arka arkaya 2 kere uyarı, 3. oyunda ban yedim. Ticket atıyorum sürekli bot karşılık veriyordu. En son attığım ticket'a tekrar tekrar yazınca bir moderatör bağlandı. Bot ile aynı şeyleri söyledi, cevap olarak olanları yazdım, 5 dakika sonra hata olduğunu, cezaların kaldırıldığını bildirdiler. Biraz deneyin belki size de birisi dönüş sağlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para yatırma kısmına katılmıyorum sadece. Para bizim değil sonuçta, zevk işi isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Benim de ilk Valorant çıktığında, CS'nin Shader güncelleştirmesi sonrası Valorant'a Beta'da başladım ve sadece Amazon Prime'ın verdiği Shorty skinim var :kekw: Ama CS'de 40-50K envanterim var. Harici olarak da evet Riot oyunları sadece arkaya müzik açıp, arkadaşlarla troll yaparak oynanması gereken oyunlar.
CS envanteri ayrı bir şey hocam istediğin zaman cash out yapabilirsin ama valorant da paran çöp oluyor direkt maalesef.

valorant desteğe düzgün konuşmıycaksın ağzına ne geliyosa söyliyeceksin benim desteği açsam çok gülersiniz
Dün banı yedikten 10 dakika sonra hemen ticket attım. Hâlâ geri dönüş yapmadılar sanırım 2 gün süre icinde bakıyolarmıs onu bekliyorum

CS envanteri ayrı bir şey hocam istediğin zaman cash out yapabilirsin ama valorant da paran çöp oluyor direkt maalesef.
Hesap satmadan maalesef bir işe yaramıyor orası öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri