Yardım Ekran Kartını Dik Takmak istiyorum

Reaksiyon skoru
9
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bir sorum var ekran kartını dik taktığımızda fps düşüşü ve performans kaybı yaşar mıyım acaba ve kasam buna uyumlu mu bilmiyorum kasamın markası gamepower warcry selseı ıncıhesaptan almıştım kasam buna uyumlu ise nasıl yapacağım veya uyumlu değilse bunun için uygun aparat öneriniz var mı teşekkürler şimdiden

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bir sorum var ekran kartını dik taktığımızda fps düşüşü ve performans kaybı yaşar mıyım acaba ve kasam buna uyumlu mu bilmiyorum kasamın markası gamepower warcry selseı ıncıhesaptan almıştım kasam buna uyumlu ise nasıl yapacağım veya uyumlu değilse bunun için uygun aparat öneriniz var mı teşekkürler şimdiden
Fps düşüşü yaşamazsında kasanın özelliği yoksa aparatlar cok kaliteli olmuyor

dik takma aparatı ve kablosunu alırsan kullanabilirsin benim bildiğim bir zararı yok.Tamamdır

dik takma aparatı ve kablosunu alırsan kullanabilirsin benim bildiğim bir zararı yok.
Hocam birde ben ekran kartını sabitleyemedim onu nasıl yapacağım yani vida yuvalarını göremiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

image.webp

Hocam birde ben ekran kartını sabitleyemedim onu nasıl yapacağım yani vida yuvalarını göremiyorum

image.webp
Bu şekilde duruyor arkadan neden böyle

Alıntıyı görüntüle

Bu şekilde duruyor arkadan neden böyle
ooturmamış ki hocam iyice düzgün takın

Geri