CS2 Vac ban yedim oyunda sadece 50 saatim var.

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,497
1774894784133.webp

csde zaten 50 saatim var sadece arkadaşlar ile oynuyodum bir şey yapmadım bile kalıcı diyor birde ciddi birşeye benziyor nasıl açarız bunu. bir iki rusa sövdüm ondan olabilir mi acaba 🤔ondan olsa chat banı alırdım, anakartın rgb yazılımı signalrgb çakışıyor sürekli çöktürüyordu oyunu ondan olabilir mi acaba

c
Alıntıyı görüntüle
csde zaten 50 saatim var sadece arkadaşlar ile oynuyodum bir şey yapmadım bile kalıcı diyor birde ciddi birşeye benziyor nasıl açarız bunu. bir iki rusa sövdüm ondan olabilir mi acaba 🤔ondan olsa chat banı alırdım, anakartın rgb yazılımı signalrgb çakışıyor sürekli çöktürüyordu oyunu ondan olabilir mi acaba
chat sigara ne? Hile açmadıkça kalıcı vac ban almazsın. Eğer gerçekten açmadıysan arka planda çalışan uygulama yüzündedir

c

chat sigara ne? Hile açmadıkça kalıcı vac ban almazsın. Eğer gerçekten açmadıysan arka planda çalışan uygulama yüzündedir
hocam aynen hile açtım burdada çaktırmıyorum, 50 saatim var diyorum cs oynayan biri değilim ben nereye itiraz edicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu adamı kaç aydır banlamayan vac (🤠) seni banladıysa o yazılım probleminden dolayıdır büyük ihtimal
ne yaparız hocam peki itiraz için

hocam aynen hile açtım burdada çaktırmıyorum, 50 saatim var diyorum cs oynayan biri değilim ben nereye itiraz edicem.

steam desteğe talep açın ama daha önce tanıdığımın başına gelmedi böyle bir şey, çözüm sunarlar mı bilmiyorum oyun kayıtlarınızın incelenmesini falan isteyebilir veya kendiniz bazı ssler gönderebilirsiniz

steam desteğe talep açın ama daha önce tanıdığımın başına gelmedi böyle bir şey, çözüm sunarlar mı bilmiyorum oyun kayıtlarınızın incelenmesini falan isteyebilir veya kendiniz bazı ssler gönderebilirsiniz
Valve ve cs rezil diye yıllardır arkadaşlarımla kavga ederdim, bugün 2 el atalım dedim onlar için sanırım onlarda beni sevmiyor :D ama rezil olduklarını kanıtlamış oldu.

Alıntıyı görüntüle
2k19 den beri hile kullanırım ben ban yemedim sen nasıl ban yedin

Hocam hem monitör bir türlü bulmayorusunuz kullanim dıyorsunuz belli bir süre oyun giriyorsunuz ondanda ban yiyorsunuz bi gusulmü abdestimi lazım acaba hocam yoksa bilgisayar oynamamak için bir işaretmi 😅

2k19 den beri hile kullanırım ben ban yemedim sen nasıl ban yedin
Bahtı deşik bir insanım, forumda aktif olan hemen hemen herkes anlamıştır :D

Hocam hem monitör bir türlü bulmayorusunuz kullanim dıyorsunuz belli bir süre oyun giriyorsunuz ondanda ban yiyorsunuz bi gusulmü abdestimi lazım acaba hocam yoksa bilgisayar oynamamak için bir işaretmi 😅
bahtımız deşik hocam vallaha ne olacaksa halimiz foruma şaklaban olduk.

aha çık gir yaptım steamden düzeldi

Bahtı deşik bir insanım, forumda aktif olan hemen hemen herkes anlamıştır :D

bahtımız deşik hocam vallaha ne olacaksa halimiz foruma şaklaban olduk.

aha çık gir yaptım steamden düzeldi
bilsem kapat aç düzelir derdim askdhhasdf

şu forumda benden bahtsızı varmıdır acaba 🤔

bende bi ara hile açmıştım bende banlanmıştım ve hile olsanda olmasanda 5 seneye açılıyo (5 senede kesin değil)

arkadaşın ile girmişsen ve o hile açmışsa art arda oyun da oynadıysanız normal. Sadece sen banlandıysan tickete yaz.

Bir ara amd nin dlss teknolojisine benzer bir şey yüzünden yüzbinlerce kişi banlandı geri açtılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri