5-6K ARASO MONITOR ONERI

Reaksiyon skoru
47
Bütçe
6000
Selamlar sistemi alacagim yarin sizinle beraber ugrasa ugrasa en son bi kaniya vardim hepinizin emegi var tesekkurler en cokda @ANtiQ08 hocamin cok yardmi dokundu teker teker ugrastibsaolsun en sonsistemde 90kya cikinca 5-6k gibi bi butcem kaldi monitor onerilerinizi bekliyorum simdiden yardimci olan herkese tesekkurler

Selamlar sistemi alacagim yarin sizinle beraber ugrasa ugrasa en son bi kaniya vardim hepinizin emegi var tesekkurler en cokda @ANtiQ08 hocamin cok yardmi dokundu teker teker ugrastibsaolsun en sonsistemde 90kya cikinca 5-6k gibi bi butcem kaldi monitor onerilerinizi bekliyorum simdiden yardimci olan herkese tesekkurler
2k mı 1080p öncelik çözünürlük mü hz mi

Hocam hangi sistemi aldınız teşekkür ederim etiket attığınız için @Tayfunns hocama danışalım monitör için monitörlerin kralıdır kendisi

2k dusunuyordum ama bu fiyat bandinda biraz fazla kacar sanirim 2k 180hz civari birseyler vardi aklimda
standart önerim gamepower sonic t80 önerecektim ama arttı fiyatı hala makul ama bütçeni aşıyo tabi. bence 4-5k arasına güzel 1080p bi monitör al ilerleyen dönemde bi tane de 2k alırsın çift monitör yaparsın eğer bütçen şuan çıkmıyosa

thunderobottan bakabilirsin f/p

Ben bugün Gigabyte 27" VA GS27QC 2k monitör aldım hepsiburada'da 6bin tl 6 taksit hala aynı fiyat tavsiye ederim. Ghosting var diyen biri vardı konu altında ama sorulduğunda bir kaynak göstermedi o yüzden denemeye değer. Ha ileride 2. Monitör yaparsın belki güzel olabilir. Sabit ayaklı baştan söyleyeyim ben monitör ayağı almayı düşünüyorum ileride
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linki de şöyle bırakayım

Dey elektronik itopyanın pazaryerlerindeki adıymış ürünler aynı depodan çıkıyormuş

Geri