Şu kasa bir dönem 8k bandında satılmıştı, alacaktım ama hatun aldırmadı. Şimdi çıktığı fiyatları görünce aşırı pişman oldumAlın Kasa başka kasa bakmazsınız.
HAF700'e bende pişmanımŞu kasa bir dönem 8k bandında satılmıştı, alacaktım ama hatun aldırmadı. Şimdi çıktığı fiyatları görünce aşırı pişman oldum
Dragosu ben de ciddi ciddi düşünüyordum. Görsellerde 6 fan reverse gibi algılanıyor. Bunun bilgisi de verilmiyor sitesinde veya videolarda. O zaman art niyet arar insanlar.Dragos Ocean Curved Pro v2 modelini aldım, bu kasayla tip olarak çok benzer. Malzeme kalitesi açısından tereddütlü olduğum için bir tane de Dark Guardian Pro almıştım. Dragos'un malzeme kalitesi bir tık daha iyi geldi ve Guardian'da bir tane fanın argb pini kırıktı o yüzden Guardian'ı iade ettim. MSI markasına Dragos'un neredeyse üç katı para vermeye gerek yok, fanlar da cabası. Dragos Ocean'da tek sıkıntı 3 reverse fan ile gelmesi, reverse fanları yan tarafa taktığınızda eğer atx mobo ve uzun bir ekran kartı kullanıyorsanız alta takacağınız düz fanlar can sıkıcı olmayacaktır.
amazonda pahalı hocam.Amazona geldi 9 taksit var peşin fiyatına
hayatın yükünü arkadaki egzoz fanı gibi üstleniyoruz yemin ediyorum.Dragosu ben de ciddi ciddi düşünüyordum. Görsellerde 6 fan reverse gibi algılanıyor. Bunun bilgisi de verilmiyor sitesinde veya videolarda. O zaman art niyet arar insanlar.Alıntıyı görüntüle
7k olsa düşünürdüm o da dikey gpu aparatı hatrına
Görselde 3 reverse 4 düz olduğu anlaşılıyor hocam bence. Güzel kasa, artık alıcıyı yanıltmak madik atmak kandırıp bırakmak gibi tabirlere gurur yapmayı bıraktım. En azından logo satmıyorlar, daha doğrusu satamıyorlar. Ne zaman kendilerini biz büyük marka olduk yerleştirme vakti gibi bir hayal dünyasında görürlerse o zaman yeni markalara bakarız.Dragosu ben de ciddi ciddi düşünüyordum. Görsellerde 6 fan reverse gibi algılanıyor. Bunun bilgisi de verilmiyor sitesinde veya videolarda. O zaman art niyet arar insanlar.Alıntıyı görüntüle