🔥İndirim MSI MEG MAESTRO 700L PZ E-ATX KASA 9969 TL Vatan

Hiç boşa boklamayın, kasa baya güzel. Kıvrımları severiz:)

Baya geniş kasa ama ben 10k ve üstünde 420m destekleyen kasa alırdım, napacam 360m'ı 😂 360 alacaksan da Corsair'in triple chamberlı *dünyada ilk!!!* Corsair Air 5400 alırdım

Dragos Ocean Curved Pro v2 modelini aldım, bu kasayla tip olarak çok benzer. Malzeme kalitesi açısından tereddütlü olduğum için bir tane de Dark Guardian Pro almıştım. Dragos'un malzeme kalitesi bir tık daha iyi geldi ve Guardian'da bir tane fanın argb pini kırıktı o yüzden Guardian'ı iade ettim. MSI markasına Dragos'un neredeyse üç katı para vermeye gerek yok, fanlar da cabası. Dragos Ocean'da tek sıkıntı 3 reverse fan ile gelmesi, reverse fanları yan tarafa taktığınızda eğer atx mobo ve uzun bir ekran kartı kullanıyorsanız alta takacağınız düz fanlar can sıkıcı olmayacaktır.

Dragos Ocean Curved Pro v2 modelini aldım, bu kasayla tip olarak çok benzer. Malzeme kalitesi açısından tereddütlü olduğum için bir tane de Dark Guardian Pro almıştım. Dragos'un malzeme kalitesi bir tık daha iyi geldi ve Guardian'da bir tane fanın argb pini kırıktı o yüzden Guardian'ı iade ettim. MSI markasına Dragos'un neredeyse üç katı para vermeye gerek yok, fanlar da cabası. Dragos Ocean'da tek sıkıntı 3 reverse fan ile gelmesi, reverse fanları yan tarafa taktığınızda eğer atx mobo ve uzun bir ekran kartı kullanıyorsanız alta takacağınız düz fanlar can sıkıcı olmayacaktır.
Dragosu ben de ciddi ciddi düşünüyordum. Görsellerde 6 fan reverse gibi algılanıyor. Bunun bilgisi de verilmiyor sitesinde veya videolarda. O zaman art niyet arar insanlar.
IMG_9438.webp

Amazona geldi 9 taksit var peşin fiyatına

Bu kasada stoklara girmiş fiyatı uygun gibi düşünenler bakabilir

IMAGE 2026-03-31 14:01:22.webp

7k olsa düşünürdüm o da dikey gpu aparatı hatrına

7k olsa düşünürdüm o da dikey gpu aparatı hatrına

kablo fiyatı belli Emmi

Dragosu ben de ciddi ciddi düşünüyordum. Görsellerde 6 fan reverse gibi algılanıyor. Bunun bilgisi de verilmiyor sitesinde veya videolarda. O zaman art niyet arar insanlar.Alıntıyı görüntüle
Görselde 3 reverse 4 düz olduğu anlaşılıyor hocam bence. Güzel kasa, artık alıcıyı yanıltmak madik atmak kandırıp bırakmak gibi tabirlere gurur yapmayı bıraktım. En azından logo satmıyorlar, daha doğrusu satamıyorlar. Ne zaman kendilerini biz büyük marka olduk yerleştirme vakti gibi bir hayal dünyasında görürlerse o zaman yeni markalara bakarız.

riser 2K falan ondanda düşün fiyatı 8K falan deyin iyi fiyat

Geri