Çözüldü✓ Rtx 5070 li model laptop onerisi lazım güncel maksimum 65 k arası

Abi ben lenovo aldım 2k monitöre bağladım yüksek ayarlarda çbuk ısınıyor masaütüne geçicem 2 haftalık 2.el laptop düşünür mü acaba eheheheh🤣🤣

Abi ben lenovo aldım 2k monitöre bağladım yüksek ayarlarda çbuk ısınıyor masaütüne geçicem 2 haftalık 2.el laptop düşünür mü acaba eheheheh🤣🤣
Taksitsiz almaz kimse boyle fiyatlarda. Ya kelepir fiyattan alınır yada taksitli alınir yoksa kimse cüret etmez.

Kronik menteşe kronik fan sorunlari yaşarsın yakında merak etme
hangi model için konuşuyorsunuzki mesela r9t3d tongfang kullanıyor kronik sorunlu olsa xmg erazer falanda mı kronik sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sanırım bu forumdaki çoğu kişiden farklı düşünüyorum. 5070 ile 5060 arasında CUDA çekirdeği sayısı dışında bir fark yok. konu performans ise %10-%15 hakkında konuşuyoruz. Asıl performans farkı 5070Ti başlıyor. Naçizane fikrim malzeme kalitesi kötü bir 5070 laptop yerine biraz daha profesyonel görünen (biraz daha ince, daha az RGB'li) bir dizüstü almanız olur. Böylece sadece oyun değil bir yere götürdüğün zaman sırıtmayan bir bir bilgisayarınız olur. ÖRN: Asus TUF A14 (Temsili olarak dedim).
Bu yoruma katılıyorum 5070ti alabilecek bütçeniz yoksa bekleyin çünkü lenovo 5070 12gb modellerini sızdırdı. Normalde nisanda gelmesi planlanıyor ama bize bence mayısa kadar uzar bekleyebilirseniz kesinlikle 5070 12gb vram alın

Geri