drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,909
9070xtSizce hangisini almalıyım? (işlemci ryzen 5 7500F)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
R5 7600 ile kullanıyorum rx9070 XT sorunsuz
9070xtSizce hangisini almalıyım? (işlemci ryzen 5 7500F)
9070xt alayım o zamanKnkm insanları mutlu edemezsin, kimisi memnun kimisi nefret ediyor.
AMD içinde Nvidia içinde geçerli.
Kimisi Nvidia dan AMD geçiyor ve geçerken format atmıyor driver silmek için DDU kullanıyor ve yapsa bile illa silmediği bir şey kalabiliyor sonra AMD laf atıyor.
Kimisi yıllardır Nvidia kullanmış AMD paneli garip geliyor laf atıyor.
Böyle 50 farklı olay vardır
güncellemek mi güncellememek mi hocam yanlış mı yazdın9070xt en mantıklısı arada hala driver sorunu çıkıyor o yüzden yeni sürüm çıkınca güncellememek lazım onun dışında tavsiye ederim
Nvidia'da bile hala çıkıyor knk sorunsuz çıkaran yok9070xt en mantıklısı arada hala driver sorunu çıkıyor o yüzden yeni sürüm çıkınca güncellememek lazım onun dışında tavsiye ederim
ne gibi sorun9070xt bulduysan 4070 fiyatına açık konuşmak gerekirse o kartta sorun olduğuna imzamı atardım.
güncellememek yani yeni sürüm sorunlu çıkarsa uğraştırmasın diye forumlarda konu açılır zaten yeni sürüm çıkınca9070xt alayım o zaman
güncellemek mi güncellememek mi hocam yanlış mı yazdın
Arada ortalama 5k var9070xt bulduysan 4070 fiyatına açık konuşmak gerekirse o kartta sorun olduğuna imzamı atardım.
Darboğaz olayına dikkat et hocam.şimdilik belli bir sürümde kal hemen güncelleme diyor sanırım9070xt alayım o zaman
güncellemek mi güncellememek mi hocam yanlış mı yazdın
aynı fiyatta değil sadece hangisini alıyım diye sormuş anladığım kadarıyla9070xt bulduysan 4070 fiyatına açık konuşmak gerekirse o kartta sorun olduğuna imzamı atardım.
Coil Whine - Oyundan Browsere geçişlede görüntü bozulması. Stuttering vsne gibi sorun
darboğaz 2kda max %5 falan oluyomuş sanırım bilmiyorum amaArada ortalama 5k var
Darboğaz olayına dikkat et hocam.şimdilik belli bir sürümde kal hemen güncelleme diyor sanırım
Kendi adıma konuşayım 4070 alıp arkama bakmadan 7-8 yıl kullanırdım.aynı fiyatta değil sadece hangisini alıyım diye sormuş anladığım kadarıyla