3080ti mı 9070xt mi 4070 mi

O eskidendi ama hala Nvidia kadar stabil değildir muhtemelen.

Nvidia 10/9 ise
AMD 10/7 8 muhtemelen.

Ki Şuan Windows ta bile güncellemelerde sıkıntı çıkıyor.
Geçenlerde Nvidia güncellemerinde performans düşüşleri vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Örnek olarak bir sıkıntı olursa
Nvidia 1 günde fixlerse
AMD 2 3 güne fixler bence.
Doğruluğu tartışılır , bugün sorunsuz güncelleme getiren yok hep bir şey çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyisi belli bir sürümde kalmak araştırıp duruma göre arttırmak bence
Hayatımda gördüğüm en iyi AMD sürücüsü eleştirisi imzamı atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce hangisini almalıyım? (işlemci ryzen 5 7500F)
Sorunun cevabı ise tabii ki 9070xt güncel kart , kas gücü iyi , teknolojik olarak ta oyuncu birisini tatmin eder.

9070xt almanı öneririm ama darboğaz olabilir mi emin değilim.
5070ti gücünde ve aralarında 15k fark var.
9070xt ve5600x kullanıyordum hayvan gibi işlemci darboğazı vardı.
En azından 3060 ile aldığım fpsleri alsam yeterli ilerde güncellerim diyordum ama olmadı.
Ddr5 geçirdim 2 3 güne 7500f ile deneyecek olmazsa 9700x gibi düşünüyorum.
Bu ekran kartı için gereken en mantıklısı 7800x3d gibi ama alırsam power ve kule tipi almam lazım 20k girdi.
7500f almayın 6900xt 7500f var pubg gıbı oyunlarda darbogaz yıyorum

Amd fanboyluğunh bırakın lütfen bi karta o parayı verip kimse bir ton sürücü hatasıyla uğraşmak istemez amd nin hissedarı değilim ben hatası varsa düzeltmesi lazım

Amd fanboyluğunh bırakın lütfen bi karta o parayı verip kimse bir ton sürücü hatasıyla uğraşmak istemez amd nin hissedarı değilim ben hatası varsa düzeltmesi lazım
hojam fanboyluk ne alaka şimdi .d bide fanboyluk yapanlar genelde nvidiacılar oluyo ama

hojam fanboyluk ne alaka şimdi .d bide fanboyluk yapanlar genelde nvidiacılar oluyo ama
Amd daha çok çoğaldı fark ediliyordur.Tamam belirli bir bütçeye kadar alınabilir ama 35 40k verip saçma sapan hatalarla mı uğraşacak adam.

yapma hocam 5070 dese hadi neyse derim de 4070-9070xt arası uçurum :D
O uçurum farkı yaşıyorum diyelim 20-30 fps az alıyorum. Ama AMD tarafında bomba elimde ne zaman patlayacak diye diken üstünde oturmanın verdiği rahatsızlıktansa Nvidia tercihim. E hadi ben enayi olayım

peki siz söyleyin en uygun ne olur
Aga 50k 5070ti alacağıma
35k 9070xt alırım(kafa kafayalar aralarında 2 3 FPS fark var hadi abartalım 20 30fps olsun 5070ti daha güçlü diyelim ) giderim yanına 7800x3d falan alırım. Veya ram , PSU , soğutucu alırım .
Veya almam 15k cebimde kalır.

Güncellemelerde Nvidia 1 günde halledecekse Amd 2 diyelim 3 günde halledecek.
Bu fanboyluk değil kafayı kullanmak.

Zaten şuan sürekli güncelleme yapmak mantıklı değil belli bir sürüm bulup onda kalmak lazım belli bir süre.

@Exterimate

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri