quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,110
yapma hocam 5070 dese hadi neyse derim de 4070-9070xt arası uçurumKendi adıma konuşayım 4070 alıp arkama bakmadan 7-8 yıl kullanırdım.
yapma hocam 5070 dese hadi neyse derim de 4070-9070xt arası uçurumKendi adıma konuşayım 4070 alıp arkama bakmadan 7-8 yıl kullanırdım.
Hayatımda gördüğüm en iyi AMD sürücüsü eleştirisi imzamı atarım.O eskidendi ama hala Nvidia kadar stabil değildir muhtemelen.
Nvidia 10/9 ise
AMD 10/7 8 muhtemelen.
Ki Şuan Windows ta bile güncellemelerde sıkıntı çıkıyor.
Geçenlerde Nvidia güncellemerinde performans düşüşleri vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Örnek olarak bir sıkıntı olursa
Nvidia 1 günde fixlerse
AMD 2 3 güne fixler bence.
Doğruluğu tartışılır , bugün sorunsuz güncelleme getiren yok hep bir şey çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En iyisi belli bir sürümde kalmak araştırıp duruma göre arttırmak bence
Sorunun cevabı ise tabii ki 9070xt güncel kart , kas gücü iyi , teknolojik olarak ta oyuncu birisini tatmin eder.Sizce hangisini almalıyım? (işlemci ryzen 5 7500F)
7500f almayın 6900xt 7500f var pubg gıbı oyunlarda darbogaz yıyorum9070xt almanı öneririm ama darboğaz olabilir mi emin değilim.
5070ti gücünde ve aralarında 15k fark var.
9070xt ve5600x kullanıyordum hayvan gibi işlemci darboğazı vardı.
En azından 3060 ile aldığım fpsleri alsam yeterli ilerde güncellerim diyordum ama olmadı.
Ddr5 geçirdim 2 3 güne 7500f ile deneyecek olmazsa 9700x gibi düşünüyorum.
Bu ekran kartı için gereken en mantıklısı 7800x3d gibi ama alırsam power ve kule tipi almam lazım 20k girdi.
hojam fanboyluk ne alaka şimdi .d bide fanboyluk yapanlar genelde nvidiacılar oluyo amaAmd fanboyluğunh bırakın lütfen bi karta o parayı verip kimse bir ton sürücü hatasıyla uğraşmak istemez amd nin hissedarı değilim ben hatası varsa düzeltmesi lazım
Kimseyi mutlu edemezsin hocamhojam fanboyluk ne alaka şimdi .d bide fanboyluk yapanlar genelde nvidiacılar oluyo ama
Amd daha çok çoğaldı fark ediliyordur.Tamam belirli bir bütçeye kadar alınabilir ama 35 40k verip saçma sapan hatalarla mı uğraşacak adam.hojam fanboyluk ne alaka şimdi .d bide fanboyluk yapanlar genelde nvidiacılar oluyo ama
O uçurum farkı yaşıyorum diyelim 20-30 fps az alıyorum. Ama AMD tarafında bomba elimde ne zaman patlayacak diye diken üstünde oturmanın verdiği rahatsızlıktansa Nvidia tercihim. E hadi ben enayi olayımyapma hocam 5070 dese hadi neyse derim de 4070-9070xt arası uçurum![]()
peki siz söyleyin en uygun ne olurAmd daha çok çoğaldı fark ediliyordur.Tamam belirli bir bütçeye kadar alınabilir ama 35 40k verip saçma sapan hatalarla mı uğraşacak adam.
@SebekeSuyu adam bunda bile darboğaz yiyor7500f almayın 6900xt 7500f var pubg gıbı oyunlarda darbogaz yıyorum
4070 kullanıcısıyım çok iyi bir kart ama 5070ti çok daha iyi seçim olur.Amd kendini 1 sene içerisinde düzeltir diye düşünüyorum.peki siz söyleyin en uygun ne olur
cs gıbı oyunlar yada hıkayelı falan oynıcaksa sorun yok normalde 6900xt 7500f darbogaz yapmaz olarak gecer arastırırsan ama pubg gıbı bı oyunda darbogazı sonuna kadar yıyorum
Aga 50k 5070ti alacağımapeki siz söyleyin en uygun ne olur