Nezha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,418
Yarına kalmaz ama tekrar indirime girer illayarın akşama kalirsa cekebilirim tahminen
Yarına kalmaz ama tekrar indirime girer illayarın akşama kalirsa cekebilirim tahminen
bakalimYarına kalmaz ama tekrar indirime girer illa
12 faz üstü herhangi bir anakart olur oyun oynuyacaksan sadece aorus serisini al extra render vs işin varsa Msi tomahawk serisine bak x870parcalarim
ryzen 7 9800x3d
5080 ekran kartı
64 gb ram
anakarttan fazla anlamam butce cok onemli degil tavsiyelerinizi bekliyorum uzun sure degismicegim bir şey olmasini istiyorum
Fukara edebiyatı ve yazarlığı bölümündeki başarılarımı görmenizi istedim, ama dediğim gibi anakart 8K'ya güzel ürünler var bence gereksiz paralar gibi geliyor sadece, var diye harcamak ne bileyim artısı çok olsa tamam derdim de gereksiz geldi bir an.Kalbime ağrı soktunuz hocam niye kendinizi aşşağıladınız ki![]()
En iyisini siz yapıyorsunuz sefillik vs değil boşa para harcama amd de anakart intel kadar önemli değil üreticiler amdde çok faz vrm koyma sebepleri intele koyuyoruz amdye ayıp olmasın mantığı b650 dolu bir anakartla x870e anakartın arasındaki tek fark görünüş oluyor oyun oynuyan birisi içinDünden beri bütçe tutturmaya çalışırken bu konuyu görünce bu ülkenin sadece bana zulüm olduğunu düşünmeye başladımyakında desteğinin biteceğini düşündüğüm bir soketin anakartına bu paraların harcanması bence kazanç sağlamayacak. Oled monitör alın, iyi kulaklık alın ne bilim gidin kendinize olta motosiklet ve birşeyler alın yav daha iyi sistemin tek mutlulu ettiği şey daha da iyisine sahip olma isteği.
Neyse küstüm ben gidiyorum fakir sefil hayatıma 9 taksitle b650 ucuz yollu anakartımı almaya çalışarak devam edeyim
Haklısınız da adam 64 ram 5080 cekmiş okadar azda gösterişli bi anakart olsun kasada dedik 15k koymaz benceFukara edebiyatı ve yazarlığı bölümündeki başarılarımı görmenizi istedim, ama dediğim gibi anakart 8K'ya güzel ürünler var bence gereksiz paralar gibi geliyor sadece, var diye harcamak ne bileyim artısı çok olsa tamam derdim de gereksiz geldi bir an.
sende haklisin hocam ama monitor yeni kulaklik mouse klavye kaliteliDünden beri bütçe tutturmaya çalışırken bu konuyu görünce bu ülkenin sadece bana zulüm olduğunu düşünmeye başladımyakında desteğinin biteceğini düşündüğüm bir soketin anakartına bu paraların harcanması bence kazanç sağlamayacak. Oled monitör alın, iyi kulaklık alın ne bilim gidin kendinize olta motosiklet ve birşeyler alın yav daha iyi sistemin tek mutlulu ettiği şey daha da iyisine sahip olma isteği.
Neyse küstüm ben gidiyorum fakir sefil hayatıma 9 taksitle b650 ucuz yollu anakartımı almaya çalışarak devam edeyim
15 anakart
aynen öyle dusunuyorum15 anakart
13-14 kasa + psu desek 5-6k da sıvı soğutma tertemiz yeter
Aklımda Godlike vardı yine insaflı davranayım dedimAdam vur dedi öldürdün hocam![]()
Vallahi sen bilirsin dostum, sistem uprgrade etmeyi ben bıraktım çünkü sonu gelmiyor, açıyorum bakıyorum hepsi de aşşağı yukarı aynı işi yapıyor, ben de saldım artık. Sadece isteyenlere sistem topluyorum.sende haklisin hocam ama monitor yeni kulaklik mouse klavye kaliteli
(eski konularimi bilen varsa 26 kulaklık koleksiyonum mevcut)