Parliament_
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam yarın bakıp yazmaya çalışacağımHepsinin fiyatına ayrı ayrı akakçeden bakabilirsin. Güvendiğin satıcılardan bakmaya dikkat et ama.
Tamam hocam yarın bakıp yazmaya çalışacağımHepsinin fiyatına ayrı ayrı akakçeden bakabilirsin. Güvendiğin satıcılardan bakmaya dikkat et ama.
Arkadal 130 u bulmasa bile iyi olur diyor yani dediğiniz gibi 25 ekipmana gitse 90-100 e kasa cekerBen dicektim, sen demissin. Bu sisteme 1080 p ips monitor alinmaz yani. Ortalama 20-25k arası tekipmana ayirabilir. O da kisiden kisiye degisir ama eli yuzu duzgun klavye, mouse, kulaklık ve monitor cozebilir. Burdan o arkadas da bu tarzda dusunsun aklinda. Kasa icin temizinden 105-110 arasi limit belirlenebilir
Hocam peki parça parça almamızmı mantıklı yoksa oem sistemmiBen dicektim, sen demissin. Bu sisteme 1080 p ips monitor alinmaz yani. Ortalama 20-25k arası tekipmana ayirabilir. O da kisiden kisiye degisir ama eli yuzu duzgun klavye, mouse, kulaklık ve monitor cozebilir. Burdan o arkadas da bu tarzda dusunsun aklinda. Kasa icin temizinden 105-110 arasi limit belirlenebilir
70 bin tl 5080Hocam yanlış anlaşılma var heralde sistem 130k değil ben 5 yada 6 ay taksitli 130 k geçmeden her şey dahil setup toplamaya çalışıyodum
Kaliteli parçalarla uygun oem bulursam alabilirsin. Ben kaba taslak bir sistem attım buraya. Ama ben her birisini tek tek seçtiğimden parçaların kalitesinden oem sistemde olacağımdan daha çok eminim. Oemlerde ramin cl30 ve psu nun kaliteli olmasına dikkat et yeterHocam peki parça parça almamızmı mantıklı yoksa oem sistemmi
Kardesim aklina yatan sistemde, parcalarin tek tek arasitmani yapabilirsin. Parcanin tam adini yaz google a ve asagi dogru kaydirdiginda akakçe yi muhakkak gorursun, oraya tikladiginda az kurcala, fiyat gecmisini ve en ucuz (tabi herzaman en ucuza bakma, bazilari dolandirici cikabilir. En ucuz fiyatta referansin, guvenilir site ve saticilar olsun) olan siteyi bulup kendi listeni hazirlayabilirsin. Hic anlamadigini varsayarak yardimci olmaya calisiyorum.Hangi siteden bakmam doğru olur
Valla genelde hazir sistemlerde muhakkak ki 1-2 kusur oluyor. Sen tek basina arastirma yaparken eger hazir sistem goruyosan burdan paylasirsin, arkadaslar, ben de dahil, eklenebilecek ve revize edilecek kisimlari burdan soyleriz. Genelde zaten hazir sistemlerde parcalari revize edebiliyosun. Bence sakim tek basina kafana gore sistem toplama, kesinlikle performansta sknti yasarsin.Hocam peki parça parça almamızmı mantıklı yoksa oem sistemmi
Teşekkür ederimKardesim aklina yatan sistemde, parcalarin tek tek arasitmani yapabilirsin. Parcanin tam adini yaz google a ve asagi dogru kaydirdiginda akakçe yi muhakkak gorursun, oraya tikladiginda az kurcala, fiyat gecmisini ve en ucuz (tabi herzaman en ucuza bakma, bazilari dolandirici cikabilir. En ucuz fiyatta referansin, guvenilir site ve saticilar olsun) olan siteyi bulup kendi listeni hazirlayabilirsin. Hic anlamadigini varsayarak yardimci olmaya calisiyorum.
Bir de şunu unutmamak lazım. Ben burada 16 gb ram koydum onu ileride 32 ye çıkartman gerekiyHocam peki parça parça almamızmı mantıklı yoksa oem sistemmi
Valla genelde limit yazdinmi üstünü soyler, altına inmez kimse sjjsjsjsArkadal 130 u bulmasa bile iyi olur diyor yani dediğiniz gibi 25 ekipmana gitse 90-100 e kasa ceker
Kardesim aklina yatan sistemde, parcalarin tek tek arasitmani yapabilirsin. Parcanin tam adini yaz google a ve asagi dogru kaydirdiginda akakçe yi muhakkak gorursun, oraya tikladiginda az kurcala, fiyat gecmisini ve en ucuz (tabi herzaman en ucuza bakma, bazilari dolandirici cikabilir. En ucuz fiyatta referansin, guvenilir site ve saticilar olsun) olan siteyi bulup kendi listeni hazirlayabilirsin. Hic anlamadigini varsayarak yardimci olmaya calisiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla genelde hazir sistemlerde muhakkak ki 1-2 kusur oluyor. Sen tek basina arastirma yaparken eger hazir sistem goruyosan burdan paylasirsin, arkadaslar, ben de dahil, eklenebilecek ve revize edilecek kisimlari burdan soyleriz. Genelde zaten hazir sistemlerde parcalari revize edebiliyosun. Bence sakim tek basina kafana gore sistem toplama, kesinlikle performansta sknti yasarsin.
Piskolojik alıskanlık hocam 130k derseniz az daha kaliteli parca önerirler 140-150 olurValla genelde limit yazdinmi üstünü soyler, altına inmez kimse sjjsjsjs
Valla karddsim ben uzmani degilim ama arastirmayi yapabilecek donanima sahibim, fakat bunu kendim için, cok uzun sureler harcayarak yapabiliriyorum. Benim konusmamdaki sebep, arastirmada belki dogru sorulari sormana, belki dogru arastirma yapabilmene, belki de yanlis hareket etmemene yardimci olmak. Burda bu işin uzmani arkadaslar muhakkak daha iyi yardimci olucaklardir sana. Hayirli olsun simdiddn, gule gule kullanin inşallahİşte bende ondan korkuyorum ilerde kesin sorun yaşarımda bu attığım özellikler oem sisteme ait özelliklerdi ben işlemci ekran kartı ve m2 sdd değiştirdim
Bu sistemede bakabilirsin. Fena durmuyor.İşte bende ondan korkuyorum ilerde kesin sorun yaşarımda bu attığım özellikler oem sisteme ait özelliklerdi ben işlemci ekran kartı ve m2 sdd değiştirdim