türktelekom mu hocamBende 4.5G sim kartına geldi bugün.
e sim değil . çok eskiden almıştım sim kartınıe sim kullanıyorsan onlar desteklemiyor diye biliyorum ki bence geçmenin aman aman bir artısı yok deli gibi internet gidiyor
sınırsız paketin varsa başka
o zaman gelir hocam sim kartınızı değişmenize gerek yok beklemelisiniztürktelekom mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e sim değil . çok eskiden almıştım sim kartını
türktelekom mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e sim değil . çok eskiden almıştım sim kartını
o ayar da 5gde hocamTurkcell, Vodafon'a da geldi ama Türk Telekomu bilmiyorum, kullanan bir tanıdığım yok. İkisine geldiyse muhtemelen Turk telekoma da gelir. Bende gerek olmadı ama böyle bir ayar varsa kontrol et istersen:
Telefpnu kapa aç yapınca geldi diyenler vardı sırayla geliyordur bence bekle benim simde 4.5g hatta suan türkcell e sim kullanıyorum 5g gelmiş sabahTürktelekom kullanıyorum 5g gelmedi . Cihazım destekliyor 5g açık. sim kartına bakayım dedim 4.5g yazıyor . ayrı bir sim kart almama gerek var mı. şuanda 4.5 simi olup 5g kullanabilen var mı ?
sim kartla alakası yok o zaman . telefonu da resledim gelmedi . herhalde bölgeye gelmediTelefpnu kapa aç yapınca geldi diyenler vardı sırayla geliyordur bence bekle benim simde 4.5g hatta suan türkcell e sim kullanıyorum 5g gelmiş sabah
2 sene önceki türktelekom numara taşımamda gelen hattın 5g sim kart desteği vardı muhtemelen 2 3 sene önceki sim kartlar destekliyordurTürktelekom kullanıyorum 5g gelmedi . Cihazım destekliyor 5g açık. sim kartına bakayım dedim 4.5g yazıyor . ayrı bir sim kart almama gerek var mı. şuanda 4.5 simi olup 5g kullanabilen var mı ?
4.5G simler destekliyor, 3G simler desteklemez. TT tamamen açmadı 5G yi, yarın geçecekler. Zaten mobil uygulama sabahtan beri çökmüş durumda aciz heriflerin, hiç bir şekilde çalışmıyor mobil uygulama, paket yapmam gerek yarın için yapamıyorum. O kadar aciz bir firma ki instagramdan gelen yorumları siliyorlar, senlik durum değil yani.Türktelekom kullanıyorum 5g gelmedi . Cihazım destekliyor 5g açık. sim kartına bakayım dedim 4.5g yazıyor . ayrı bir sim kart almama gerek var mı. şuanda 4.5 simi olup 5g kullanabilen var mı ?
2gündür internet gidiyordu arada mobil veride4.5G simler destekliyor, 3G simler desteklemez. TT tamamen açmadı 5G yi, yarın geçecekler. Zaten mobil uygulama sabahtan beri çökmüş durumda aciz heriflerin, hiç bir şekilde çalışmıyor mobil uygulama, paket yapmam gerek yarın için yapamıyorum. O kadar aciz bir firma ki instagramdan gelen yorumları siliyorlar, senlik durum değil yani.