Yd kayıtlı cihaz ile 5g kullanımı.

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,697
Şuanda server kayıtlı xiaomi 15 ultra kullanıyorum ama cihaza imei si atılan telefon 5g desteklemiyor ama 15 ultra 5g destekliyor. Gemini ye sorduğumda ısrarla bana handshake durumundan dolayı baz istasyonun imeime bakıp bu cihaz 4.5 destekli ve 5g kullanamaz demesinden dolayı 5g kullanamayacağımı söylüyor. Kafamı karıştıran durumlardan biri şuanda test yayınlarından bazılarını telefonum yakalayabiliyor.
Acaba 5g kullanabilecekmiyim?
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında tuşlu telefonların imeileri 4.5g cihazlara atılıyordu ve cihazlar çatır çutur 4.5g çalışıyordu.
1000048167.webp

Öyle bir olay vardı galiba , 4.5g imei atarsan 5g kullanamayabilirsin ama bende emin değilim

Öyle bir olay vardı galiba , 4.5g imei atarsan 5g kullanamayabilirsin ama bende emin değilim
Test yayınlarını yakalayabiliyorum aslında, teknik olarak kullanabiliyor olmam lazım ama baz istasyonu izin vermezse hiçbirşey yapmam sanırım.

Test yayınlarını yakalayabiliyorum aslında, teknik olarak kullanabiliyor olmam lazım ama baz istasyonu izin vermezse hiçbirşey yapmam sanırım.
Önceden b350e 5110 imeisi falan redmi 8/note8 serilerinde eksiksiz çalışıyordu şimdiki durumu bilmemem ama muhtemelen vardır , yapay gerizekalıya güvenmemek lazım evet doğru diyor ama eksik söylüyor

Önceden b350e 5110 imeisi falan redmi 8/note8 serilerinde eksiksiz çalışıyordu şimdiki durumu bilmemem ama muhtemelen vardır , yapay gerizekalıya güvenmemek lazım evet doğru diyor ama eksik söylüyor
5g de bağlantı doğrulaması olayı biraz daha farklıymış ve sıkı tutulmuş diyor gemini bey. Açıkcası bana çokda yanlış gelmedi ama 1 nisanda göreceğiz ne oluyor.

Önce Bi hattını 5g li telefona tak, ayarlardan 5g yi aktif ondan sonra imei başka marka olsa da kullanırsın diye biliyorum reis. 4,5 g ile mantık aynı olursa durum bu reis.

5g de bağlantı doğrulaması olayı biraz daha farklıymış ve sıkı tutulmuş diyor gemini bey. Açıkcası bana çokda yanlış gelmedi ama 1 nisanda göreceğiz ne oluyor.
Bana da öyle geldi

Önce Bi hattını 5g li telefona tak, ayarlardan 5g yi aktif ondan sonra imei başka marka olsa da kullanırsın diye biliyorum reis. 4,5 g ile mantık aynı olursa durum bu reis.
Mantık aynı olmayacakmış diye duydum maalesef hocam ama dediğiniz yöntem mantıklı geliyor bir yandan. En olmadı cihazı rootlayıp farklı taktikler deneyeceğim.

5g yi napcan kanka

Şimdilik yine çok yüksek hızlara çıkmasada benim için iyi bir yükseltme olacak. Şimdilik sadece deneme yayınları yapıyorlar, upload testine gelene kadar yine 4.5g ye geçti otomatik.
1000048193.webp

Evet yurt dışı cihaz IMEI başka cihaza ait bir telefon var poco x6pro 5 g sözde var ama Özde yok çok düşük hız

Ekler

• 1000107595.webp
    1000107595.webp
    80.7 KB · Hit: 14
Evet yurt dışı cihaz IMEI başka cihaza ait bir telefon var poco x6pro 5 g sözde var ama Özde yok çok düşük hız
Bende de server kayıt X7 pro var bende 5g bile yazmıyor :D gelmez herhalde kıytırık bı telefonla IMEI attılarsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de server kayıt X7 pro var bende 5g bile yazmıyor :D gelmez herhalde kıytırık bı telefonla IMEI attılarsa
Telefon direkt 5G uyumlu değil diyor bu imeiden mi kaynaklı? :)

Geri