5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

haktan61

80+
Reaksiyon skoru
8

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Turkcell Gücünde 5G dev kampanyasıyla geliyor internet paketleri 5’e katlanıyor! Kampanyaya katılın, GB’larınız 5’e ücretsiz katlansın!
30 Nisan 2026 tarihine kadar geçerli.'

5KAT yazıp 2200'a göndererek mevcut paketinizin 5 katı miktarında internet 1 AY BOYUNCA bedava

Günaydın kardeş.

turkcell mevcut paketi süresi neyse öylemi katlıyor 3 günse 3 gün için 50 gb örnek. yoksa direk 1 aylıkmı

turkcell mevcut paketi süresi neyse öylemi katlıyor 3 günse 3 gün için 50 gb örnek. yoksa direk 1 aylıkmı
Kardesim tarifen neyse onu 3 ile carp. Aylik tarifeni kastediyor. Aylik 30 gb internet paketin varsa (x5) = 150 gb internet veriyor aylık

Kardesim tarifen neyse onu 3 ile carp. Aylik tarifeni kastediyor. Aylik 30 gb internet paketin varsa (x5) = 150 gb internet veriyor aylık
benim şuan netim bitti bitcek 1gb kaldı. ve 2 günü kaldı napaym yani. paket 20 gb lik.
yenisini alıp öylemi yapayım napayım ?

benim şuan netim bitti bitcek 1gb kaldı. ve 2 günü kaldı napaym yani. paket 20 gb lik.
yenisini alıp öylemi yapayım napayım ?
Hayir yenisini yapma, senin mevcut paketindeki toplam (kullanilmis veya kullanilmamiş) internet gb ni 5 ile carpiyorlar. Internet paketini almadan kampanyaya katıl.

Hayir yenisini yapma, senin mevcut paketindeki toplam (kullanilmis veya kullanilmamiş) internet gb ni 5 ile carpiyorlar. Internet paketini almadan kampanyaya katıl.
hocam süresi 2 gün şuan. süresi uzucakmı yoksa mevcut süre içinmi vercek GB yi 2 günlük net bişeyime yaramaz çünkü o yüzden dedm yeni pakete yapaym diye hani 1 aylık

Paket yenilenme tarihi 10 nisan ondan önce katilirsam 10 nisanda gidecek mi hediyeler sonra yaomam daha mi mantikli yoksa direkt 1 aylik mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri