🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

50 Etmezde Hadi Etsin Sen 60 Ver Ama
vatan ram indirimi yaptı diye ram fiyatları o fiyatlara düşecek diye bir durum yok yapılan indirimde ki ramler teker teker gidiyor piyasa da elbette düşüş oldu bu doğrudur
bu set indirimi 60 a gelse 1 hafta önce stoğu 2-3 dakika da biterdi
ram 30 ekran kartı 30 rahat eder 1 ay sonra da edeceğini düşünüyorum

1 Nisan şakası yapıyorlar topluca. Milletle dalga geçiyorlar siz ilk önce bir RAM'e para yetiştirin sonrası rahat der gibi.

bu tür paketler vs. ram indirimini mi işaret ediyor aceba diye düşündürmüyor değil
Ram fiyatları düzelecek gibime geliyor banada ama ben pek takip etmiyorum, gelişme mi var acaba şirket satın alımlarında veya fabrikalarda yoksa Çinliler çoktan üretmeye mi başladı.

İntel işlemci stoğundan sonra sıra 9070XT stoğuna geldi. Neden şunu düşünmüyorsunuz, hangi enayi sinerjiden 64GB ram alıp 50bin TL veriyor ki 70Bin TL verecek? Adamlar hem ramlerini hem de ekran kartlarını piyasa fiyatından %10 aşağısına toplu olarak okutuyor işte. Fiyat uygun deseniz neyse de ekran kartı hediye falan komik olmayın.

ram fiyatlarında çok yakın bir tarihte çakılma olmayacak arkadaşlar, kısa vadede artış bile görebilirsiniz özellikle ssdlerde

1775026526329.webp

35 desen ekran kartına 35 te ram gelir.

Ram fiyatları yavaştan düşüşe geçiyor dikkat edin 32gb max 10-15k , 64gb max 25k üstü yazık yıl sonuna daha düşer bu fiyatlara satılmaz ihtiyaç yoksa almayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,564
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri