Bu Sistem Alınır Mı 85k

Beyler siz bana şunu söyleyin bu fiyata en iyisi bu mu 85k çünkü benim parçalar ucuz değil kaliteli çoğu iki el ama garantilidir
Attığınız sistem bir de ikinci el miydi? Sıfır almak varken 2. el almayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 ram 5070 ti için yeterli mi?
onu geçtim incehesaptaki 500 ssd onun ssdyi yükseltmek şart
SSD dediğiniz şey kullanıcıya bağlıdır. Bazısına 500 GB yeter bazısına 1TB yetmez. Ayrıca RAM ile ekran kartının ne alakası var anlamadım? RAM, ekran kartına yetebilir mi nasıl bir soru?

SSD dediğiniz şey kullanıcıya bağlıdır. Bazısına 500 GB yeter bazısına 1TB yetmez. Ayrıca RAM ile ekran kartının ne alakası var anlamadım? RAM, ekran kartına yetebilir mi nasıl bir soru?
Sıfırı pahalı olduğu için olabilir mi ustam zaten çoğu şey Garantili ekran kartı intte 33k alacagim yerde 30k 3 ay kullanmis daha kullanmamış sıfırdan farksız tabi testlerine de bakacaz

1775036789879.webp

çoğu oyunda 14 gb takılıyor ki geçen oyunlar var
500 gb ssdnin yeteceğini hikayeli oyun oynayan bir 5070 ti kullanıcısı bilmiyorum ben 1 oyun olmuş 100-200 gb

Sistem iyi mi değil mi onu söyleyin sıkıntı yapar mı yapmaz mı vallaha 2 el alınmaz yok değmez yok sıfır al diyenleri duydukça hevesim gaciyor:(

Sistem iyi mi değil mi onu söyleyin sıkıntı yapar mı yapmaz mı vallaha 2 el alınmaz yok değmez yok sıfır al diyenleri duydukça hevesim gaciyor:(
Sistemde bir problem yok herkes aynı şeyi demiş şahsen bende 85k ya bu sistemi alacağıma tamamiyle sıfır sistem + 5070 ti olanı alırım gelen link önerilerinden incehesap sistemi daha makul 5070-ti ve tamamiyle sıfır sisteme az fark vererek sahip olacaksınız.

Sistemde bir problem yok herkes aynı şeyi demiş şahsen bende 85k ya bu sistemi alacağıma tamamiyle sıfır sistem + 5070 ti olanı alırım gelen link önerilerinden incehesap sistemi daha makul 5070-ti ve tamamiyle sıfır sisteme az fark vererek sahip olacaksınız.
satan kişi büyük bir ihtimal aldıgı paraya satıyor parçalar genel olarak kaliteli anakart düşük sadece 70 e falan verse alınır 7800x3d 5070ti bu özelliklerde bir şey yapsan 110 gibi bir rakama bulunur 70 verirse alınır bu sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri