1080p de DLSS kalite altına düşülmez zaten ama tavsiyem DLAA kullanman, NVIDIA app gir KD2 yi seçip geçersiz kılmadan DLAA yı aktif et, Benim görseller 4K ile çekildi upscale teknolojiler 4K da çok iyi çalışıyor ondan öyle cam gibi.1920x1080'de oynuyorum da öyle override falan çok bilmiyorum normal ayarlardan aç kapa yapıyorum bulanık oluyor varsa bi yöntemi tarif eder misin kalite bozmadan şu fps artırmayı kullanmanın?
GT1030 da 4K kullanmama rağmen hiçbir oyunda 4X açma ihtiyacı duymadım, bana 2X gayet yetiyor 3X zaten genelde 120 fps rahat gördüğü herkese yeterli bence.1080p de sana MFG açtıran oyun var mı yav ?
6x artık fantezi ya adamlar şov yapıyor 3x ten fazla gerektirecek bir oyun olacağını sanmıyorum 5000 serisinde. (5050 ve 5060 yokmuş gibi davranıyoruz) , e tabi dediğin kadar iyi çalışıyorsa ki ben hiç öyle beklemiyordum en azından ilk seferlerde , adamlar akıllanmış.
Bunu gerektirecek bir oyun varsa zaten optimize leştir ve pazarlama hilesi dönüyor diyorum ben onlara.3x ten fazla gerektirecek bir oyun olacağını sanmıyorum
Knk bazıları 200 fps görülüyor ama hissiyat saf kas gücü gibi 70 80 oluyor diyorlardı doğrumu senceAçık söylemek gerekirse kötü çıkış yapacağını birsürü görsel hata göreceğimi düşünüyordum fakat beni bile şaşırttı bu teknoloji, hem önceki görsel hataları düzeltmişler hemde 4X gibi gecikme hissettirmiyor, RTX 5000 kartı olanlar bunu mutlaka denesin dostlar. Bu ekran görüntülerini RTX Sayko 4K çözünürlük DLSS açık şekilde çektim sonuç çok iyi. Benim düşünceme göre RTX 5000 kartların ömrünü en az 2 yıl uzatır bu teknoloji. Sponsor yalakası gibi konuşuyorum farkındayım ama beni bilen bilir, eleştirdiğim zaman yerin dibine gömerim ben övüyorsam kullanın kankiler. Ufak bir tüyo veriyim, Frame gen katlama sayısı arttıkça DLSS seçeneğini düşürürseniz en iyi deneyimi sağlarsınız burada base fps değeri önemli olduğu için, eğer 4X te 50 fps görüyorsan 6X de birazdaha düşüyor bunu dengelemek için DLSS Kalite den Dengeliye yada Performansa çekin farkı anlamak çok zor oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam hangi ayarları kullandınız 5070ti ve 9070 xt denedim grafikler bana kötü geldi halbuki tanıtım videoları falan çok harikaydıcrimson desert da kullanıyorum gayet iyi
Öyle olsa bariz gömerdim kanka, akıcılık olarak gerçek fps sadece gecikmesi gerçek 280fps gibi değil oda normal zaten. Bu arada base FPS 50 nın altındaydı, gerçek 50 fps ile 280 arasında devasa fark var biliyosun.Knk bazıları 200 fps görülüyor ama hissiyat saf kas gücü gibi 70 80 oluyor diyorlardı doğrumu sence
Hocam hangi ayarları kullandınız 5070ti ve 9070 xt denedim grafikler bana kötü geldi halbuki tanıtım videoları falan çok harikaydı
hocam 6x demek daha fazla fps demek değilmi zaten? neden frame katı sayısı arttıkça fps düşüyorda bu yüzden dlss i kaliteden dengeli veya performansa çekiyorsun? saçma değilmiUfak bir tüyo veriyim, Frame gen katlama sayısı arttıkça DLSS seçeneğini düşürürseniz en iyi deneyimi sağlarsınız burada base fps değeri önemli olduğu için, eğer 4X te 50 fps görüyorsan 6X de birazdaha düşüyor bunu dengelemek için DLSS Kalite den Dengeliye yada Performansa çekin farkı anlamak çok zor oluyor.
Hocam FPS değilde bana oyun grafik olarak iyi gelmiyorAlıntıyı görüntüle
grafikler sinematik RT açık DLSS kalite frame gen x2 veya x3 rahat akıcı oynadım kaç fps aldığım göremedim ama göstermiyor![]()
beklentini bilmiyorum o konuda bişi diyemem ben keşif için oynuyorum bana fena gelmiyo grafikler atmosferi yaşatıyo , fakat grafikler aşırı iyi diyemem başta çok hyplandı RDR 2 le kıyaslayanlar oldu o kadarda değil yaHocam FPS değilde bana oyun grafik olarak iyi gelmiyor
Gecikme native kadar olmadıkça manasi yok 2x de dahi hissedilir bir gecikme var biraz daha oturmasi için gecikmenin de düşmesi lazımHocam upscaler kullanabilirsin nvidia ayarlardan vardır herhalde bilgim yok. Ama bu seferde görüntüde rahatsız edici netlik oluşabilir. Bunun dışında yeni monitör almaktan başka bir alternatif yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saf kas gücününde anlamı kalmamaya başladı günümüz ekran kartları güncel oyunlarda saf kas gücü ile açıkçası iç açıcı bir performansı yok.
Hangi driver buAçık söylemek gerekirse kötü çıkış yapacağını birsürü görsel hata göreceğimi düşünüyordum fakat beni bile şaşırttı bu teknoloji, hem önceki görsel hataları düzeltmişler hemde 4X gibi gecikme hissettirmiyor, RTX 5000 kartı olanlar bunu mutlaka denesin dostlar. Bu ekran görüntülerini RTX Sayko 4K çözünürlük DLSS açık şekilde çektim sonuç çok iyi. Benim düşünceme göre RTX 5000 kartların ömrünü en az 2 yıl uzatır bu teknoloji. Sponsor yalakası gibi konuşuyorum farkındayım ama beni bilen bilir, eleştirdiğim zaman yerin dibine gömerim ben övüyorsam kullanın kankiler. Ufak bir tüyo veriyim, Frame gen katlama sayısı arttıkça DLSS seçeneğini düşürürseniz en iyi deneyimi sağlarsınız burada base fps değeri önemli olduğu için, eğer 4X te 50 fps görüyorsan 6X de birazdaha düşüyor bunu dengelemek için DLSS Kalite den Dengeliye yada Performansa çekin farkı anlamak çok zor oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle