Yardım Razer DA V3PRO Scroll bozuluyor

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,256
Amazon tr satıcıdan aldım kutuda amazonun garanti kağıdı var değişim mi olur tamir mi alalı daha bismillah 6 7 ay oldu çok yoğunda kullanmıyorum genelde film müzik dinlerken
ayrıca iade değişim çıkarsa ne yapayım iade kabul etsem yerine ne alınır?

Aynı sorunu ben de yaşadım. Garanti servisi sunulmadığı için değişim veya ücret iadesi sunuyorlar.
Amazon canlı destekten direkt süreci yönetebilirsin. Kargoya teslim ettiğim anda ücret iadesi banka hesabıma yansıdı.

Ben ücret iadesi istedim. GPX 2 DEX alacağım sanırım.

Razer viper ultimate vardı bende de 2k civarında almıştım kaç yıl önce scroll tuşu bozulmuştu ve bazen kasma yapıyordu iade veya değişim onayı gelmişti ürün stok olmadığı için iade vermişitm garanti bitmesine 1 ay kala iade etmiştim kullandığımda saydım farklı bir mouse aldım.

Razer viper ultimate vardı bende de 2k civarında almıştım kaç yıl önce scroll tuşu bozulmuştu ve bazen kasma yapıyordu iade veya değişim onayı gelmişti ürün stok olmadığı için iade vermişitm garanti bitmesine 1 ay kala iade etmiştim kullandığımda saydım farklı bir mouse aldım.
6 7 ay önce aldığınız fiyata göre çok ucuz bir iade fiyatı yoksa iade edip farklı bir mouse almak daha iyi olabilir çünkü scroll kronik dav3 lerde belki viper v4pro dav4 pro düşünülebilir logi gpx lerde aynı şekilde düşünebilirsiniz

6 7 ay önce aldığınız fiyata göre çok ucuz bir iade fiyatı yoksa iade edip farklı bir mouse almak daha iyi olabilir çünkü scroll kronik dav3 lerde belki viper v4pro dav4 pro düşünülebilir logi gpx lerde aynı şekilde düşünebilirsiniz
5 mi ne verdim galiba ya

5 mi ne verdim galiba ya
O zaman bence iyi fiyat iade için stoklar gelene kadar fiyatı ne olur bilemiyorum ama viper v4 pro yada dav4pro ve gpx ler mantıklı olur gibi hem mouse upgrade etmiş olursun

O zaman bence iyi fiyat iade için stoklar gelene kadar fiyatı ne olur bilemiyorum ama viper v4 pro yada dav4pro ve gpx ler mantıklı olur gibi hem mouse upgrade etmiş olursun
incehesapta 5600 ya iade isterim uğraşamam hep böyle mi uğraşayım

incehesapta 5600 ya iade isterim uğraşamam hep böyle mi uğraşayım
İade iste bence de çünkü yeni gelende şanslıysan 1 1.5 sende cortlicak scroll kısmı muhtemelen

İade iste bence de çünkü yeni gelende şanslıysan 1 1.5 sende cortlicak scroll kısmı muhtemelen
hayır durduk yere gitmesi de aşırı saçma iş :D hiç adam akıllı kullanılmayan şey 6 senelik rival 3 var bir yerinde bir tane arıza yok

hayır durduk yere gitmesi de aşırı saçma iş :D hiç adam akıllı kullanılmayan şey 6 senelik rival 3 var bir yerinde bir tane arıza yok
Razerda çözemediler bir türlü şunu bende anlamadım çoğunlukla bozuluyo genelde tozdan kaynaklı oluyo sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri