Bütçe 6k mouse önerisi

Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
lamzu aralarında en iyisi sanırım.

elin küçükse razer viper v3 pro değilse razer deathadder v3 pro
V3 pro küçük ele uygun bir mouse değil hocam gövdesi yüksek ve kaba bir mouse eli küçük için konforlu olmaz.

Logitech g pro x superlight 2 derim geçerim benim tercihim shape i olsun yazılım donanım olsun rakipsiz bence tabii arkadaşların dediklerinde değerlendirmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimde Logitech superlight 2 kullanıyorum

Logitech g pro x superlight 2 derim geçerim benim tercihim shape i olsun yazılım donanım olsun rakipsiz bence tabii arkadaşların dediklerinde değerlendirmek lazım.

Kendimde Logitech superlight 2 kullanıyorum
hangi renk beyaz ise sararma vs varmı

hep razerin ürünlerini kullandım. kulaklıktan tutun faresine hep en üst seviye ürünlerini deneyimledim. yazılımı sade ve net. ürünleri uzun ömürlü ve dayanıklı oldular benim kullanımımda. arkadaşların dediği gibi biraz araştır forumlarda inceleme videolarında vesaire kesin karara varırsın.

hangi renk beyaz ise sararma vs varmı
IMG_20251028_194115.webp

Sararma falan yok hocam temiz kullandıkça kirlenmiyor zaten.

Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
Viper V3 pro veya beast x e bakın

Birde atk A 9 Air olabilir

şuan zowie ec2b kablolu var elimde sorunsuz kullanıyorum yıllardır ama sensörü eskimiştir diye düşündüm

Atk x1v2 ve superlight 2 hibrit tutuş için yapılmış bir mouse. Hem palm hem claw tutabiliyorsun. Ama ben claw tutucam dersen atk duckbill öneririm. Shapeleri bu siteden karşılaştırabilirsin

çok anlamıyorum ama dediğin duckbill x1v2 den daha mı iyi

şuan zowie ec2b kablolu var elimde sorunsuz kullanıyorum yıllardır ama sensörü eskimiştir diye düşündüm

çok anlamıyorum ama dediğin duckbill x1v2 den daha mı iyi
ben de ec1b kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır en ufak sorun yaratmadı

Geri