Erazer Deputy p60 i7 13.nesil 4070 alınır mı

Cl1cst3R

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
55000
https://ty.gl/7iv8qayk21k6c.
Arkadaşlar bu laptopu almaya düşünüyorum.Erazer Deputy p60 i7 13620H Rtx4070 bir laptop.Forumlarda insanlar ısınma sorunu var demiş 12.nesil işlemcili versiyonu için bunda da var mıdır.7ay kadar sonra yurt dışına taşıncam o yüzden laptop alıyorum fakat gidene kadar laptop soğutucu+Monitör ile kullanıcam kasa gibi.Aylik temizlik yapıyorum zaten cihazlarımda.Bunun haricinde bir öneriniz var mı maks 55kya çıkabiliyorum min 1tb ssd olmazsa olmazım ve 4060ın altına düşmek istemiyorum.Eğer bahsettiğim kullanım seklimde pek sıkıntı çıkmaz ise bunu almayı düşünüyorum haricinde önerileriniz varsa yazın lütfen.Ozellikle soğutma olarak orta-iyi klasmanda olursa sevinirim

32GB olan versiyonunu kullanıyorum önceki dizüstüm MSI Pulse 17 i7 13th RTX4060tı. Isınma sorunu tabii ki var bir MSI Pulse olmasını beklemem ama çöp muamelesi yapanların önerdiği Nitro Cyborg Loq serisi kadar ancak ısınıyor. Sorunuza gelince bu fiyata alınmaz, hele nakit hiç alınmaz. Benim dizüstüne birisi 40 falan verse anında satarım çünkü, piyasada bu ürünü al sat için alıp satamayan da çok oldu, sarı sitede hala sıfır kutusunda satılan cihazlar var. DDR4 tabanlı olduğunu da bilmiyorsanız söylemiş olayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri