Bu ne hocam 8gb 5060?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ssd kişisel tercih diye ekleme yapmadım hocam
vg249qm5a model monitor de gayet iyidir totalde 53bin idealdir
önerinizi bekliyorum hocamBu ne hocam 8gb 5060?
benim elimden gelen buBu ne hocam 8gb 5060?
Sizin elinizden bir şey gelmiyor hocam o zaman bu konu içinya ben zart zurt markalara çok güvenmediğim için msi , kingiston , corsair , xpg markaları tercih ederim. şu dönemdeki oyunların dosya büyüklüğünü düşünürsek 1tb ideal
benim elimden gelen bu![]()
sistem ve monitör gerçekten çok tatlı gözüküyor teşekkürler yardımınız için @VSArolann vaktinizi ayırdığınız için teşekkürlerSizin elinizden bir şey gelmiyor hocam o zaman bu konu için
Ek olarak a620m anakart yerine alta vereceğim yerden b650 ye geçmeniz daha iyi olur.![]()
BLADE-DUALRX9060XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUALRX9060XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 9060 XT 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kendi bütçenize göre farklılaştırabilirsiniz.
Sistem ddr5 / ryzen 5 5700f / Asus Dual Radeon rx 9060xt 16gb
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak monitör için fiyat performans diyeceğim lenovo legion 25-10 0.5ms 320 hertz oyuncu monitörü de düşünebilirsiniz
şu an 930mx ekran kartım var beklentim herhangi bir oyunu en az 60 fps çalıştırması 10 yıldır işkence çekiyorumHocam en önemli soru şu olmalı bence? Bu sistemden beklentiniz ne olacak?
hocam bu arada ek bir işlemci soğutucu + termal macun gerekiyor mu? site güvenli diye düşünüyorum zatenSizin elinizden bir şey gelmiyor hocam o zaman bu konu için
Ek olarak a620m anakart yerine alta vereceğim yerden b650 ye geçmeniz daha iyi olur.![]()
BLADE-DUALRX9060XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUALRX9060XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 9060 XT 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kendi bütçenize göre farklılaştırabilirsiniz.
Sistem ddr5 / ryzen 5 5700f / Asus Dual Radeon rx 9060xt 16gb
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak monitör için fiyat performans diyeceğim lenovo legion 25-10 0.5ms 320 hertz oyuncu monitörü de düşünebilirsiniz
Oem sistemlerde işlemcin ve ekran kartın termal macunu yeni bir şekilde sıfır geliyor zaten ek olarak kule tipi fan var ve stok fana göre 10 derece daha soğuk tutacaktır. Site konusuna gelirsek Gaming.Gen.Tr den bahsediyoruz güvenilir tabi. İsterseniz bu sistemin linkini kopyalayıp yeni konu için açabilirsiniz sistem nasıl diye. Bu sistemi ağabeyime alacağım bende sadece anakartı b650m ve ryzen 7 7600x olarak seçeceğimşu an 930mx ekran kartım var beklentim herhangi bir oyunu en az 60 fps çalıştırması 10 yıldır işkence çekiyorum
şu an dediğim artık yok sinirden kırdım da bilgisayarı
hocam bu arada ek bir işlemci soğutucu + termal macun gerekiyor mu? site güvenli diye düşünüyorum zaten