Yurtiçi kargo İhtirazi kayıt belgesi?

Arayıp iletişime geçebilirsin ama başta o belgeyi imzaladığın için işin zor.
hocam aslında kargoluk bir durum yok, yolda kırılmış olsa bile bu ürünün ayıplı ürün olduğu gerçeğini değiştirmiyor her halükarda bunun değişmesi lazım. Servispoint işleme aldı şimdi bakalım haber bekliyorum.

hocam aslında kargoluk bir durum yok, yolda kırılmış olsa bile bu ürünün ayıplı ürün olduğu gerçeğini değiştirmiyor her halükarda bunun değişmesi lazım. Servispoint işleme aldı şimdi bakalım haber bekliyorum.

İnş olumlu sonuçlanır, Msi m*l değildir heralde biliyodur ürününü

paketin dışında koruma yoksa ambar tesellüm ayağına teslim alıyolar, muhtemelen o kağıdı sana imzalatmışlardır gönderiyi teslim alırken, sonuç ne olur bilmiyorum ama sorumluluk almayıp olayı sana yıkmak için yapılan bir olay, dışında koruma olmayan çoğu kutuya bunu yapıyorlar
olsada olmasada imzalatıyor ben elli kat sardığım tekrar kutuladığıma da tutuyorlar

İnş olumlu sonuçlanır, Msi m*l değildir heralde biliyodur ürününü
Msi desteği bulamadım hocam servispointin e postası çıkıyor hep, ayrica thh de başvuru yaparken msi adına mı servispoint adına mı yapmak lazım? İnşallah gerek kalmaz

Ekler

• IMG_2140.webp
    IMG_2140.webp
    99 KB · Hit: 5
Yurtiçi param güvendeyle gönderdiğim kasayı kırmıştı alıcı da iade istedi. Hem kasamdan hem de paradan oldum. Neymiş paketleme yaparken videoya çekicekmişim kasanın her yerini de o zaman hakkımı arayabilirmişim.

Geri