❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Ben kodu kullan dedim ileri geçip kart girdirmedi sonra sepetten kaldırdı ürünü
Sabah almıştım ama bu sefer olmadı sağlık olsun

Alabilen arkadaşlara afiyet olsun alamayanlar sonraki sefere artık bu ara getir iyi kampanya yapyor süt burger ve ariel deterjan iyiydi üzülmeyin yani

Ayrıyeten teselli için Migros Hemende Algida dondurmalarda 200/400 Migros SanalMarkette ise 250/500 indirim var konu açmaya üşendim alabilirsiniz

20 dk önce siparis verdim. istesem 2. icin telefondan ayrı alabilirdim ödeme kısmındaydım ama baskaları da nasiplensin ayıptır dedim :D umarım gelir

Yarım saat boyunca uğraştıktan sonra alabildim. Birçok insan vazgeçtiği için alabiliyorsunuz. Beklemeniz lazım.

Aldım 4 tane (aile üyeleri dahil) ilk kampanya kısmından girdim ordan restoranda sepette ekledim ödeme kısmı olmadiginda sildim ekledim oldu

Şöyle bir saçmalık var ben sepette iken ödeme yöntemini seç hatası alıyordum sonra sürekli ileriye bastım baktım sipariş geçti ama şöyle bir saçmalık oldu. 540 TL'ye sipariş geçmişim ve ödeme yöntemi banka kartı ve benim banka kartımda para yok mecbur iptal ettim siparişi ne saçma sapan bir sistemleri var.

Geri