GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 600
Bilmiyorum hocamHocam yasal sıkıntı işi var mı bu botlarda bilginiz var mı
Bilmiyorum hocamHocam yasal sıkıntı işi var mı bu botlarda bilginiz var mı
Bilmiyorum hocam
15dk da bir biraz zor hocam bir şey yakalamanız şanslı iseniz yakalayabilirsinizde belli olmaz.Ben botu clauda yazdırdım sıfır bilgim var. Bazı sitelere üye oldum ordan bir kod kopyaladım aylık 3000 istek hakkım var 15 dakika da bir kontrol yapıyor öyle. Bilgim bu kadar. Sizce işe yarar mı siz dakika da baya ürün bakıyormuşsunuz benim o kadar bilgim yok maalesef.
15 dakika çok bunun yerine tg'deki kanalları takip etseniz daha hızlı haberdar olursunuz muhtemelen.Ben botu clauda yazdırdım sıfır bilgim var. Bazı sitelere üye oldum ordan bir kod kopyaladım aylık 3000 istek hakkım var 15 dakika da bir kontrol yapıyor öyle. Bilgim bu kadar. Sizce işe yarar mı siz dakika da baya ürün bakıyormuşsunuz benim o kadar bilgim yok maalesef.
Şu an ben aynen onu yapıyorum saniyede 1 kere kontrol yapan bot olana kadar.15 dakika çok bunun yerine tg'deki kanalları takip etseniz daha hızlı haberdar olursunuz muhtemelen.
hocam sadece kulaklık katagorisine bakıyor. ve şuan acelelm yok pek. Sizce yinede çok mu süre?15dk da bir biraz zor hocam bir şey yakalamanız şanslı iseniz yakalayabilirsinizde belli olmaz.
hocam valla başarırssanız nasıl yaptığınızı anlatmanızı isterim. bende sıfır yazılım bilgisi claud ile yaptım ben 15 dakikada bir bakıyor.Şu an ben aynen onu yapıyorum saniyede 1 kere kontrol yapan bot olana kadar.
sadece 3-5 ürünü saniyelik kontrol edecek botu yapay zekaya yazdırabılır mıyız yoksa harbi otururp yazılım ogrenecem
Saniyede 1 kaç ürün bakacak bütün depoysa baya zor bir hedef.Şu an ben aynen onu yapıyorum saniyede 1 kere kontrol yapan bot olana kadar.
Aynı şekil bende de yazılşım sıfır, vaktim olunca oturup kafa patlatıcam.hocam sadece kulaklık katagorisine bakıyor. ve şuan acelelm yok pek. Sizce yinede çok mu süre?
Post automatically merged:
hocam valla başarırssanız nasıl yaptığınızı anlatmanızı isterim. bende sıfır yazılım bilgisi claud ile yaptım ben 15 dakikada bir bakıyor.
buradan birinin indirdiğine yemin edebilirim kanıtlayamam
Telegram mı hocam