🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben botu clauda yazdırdım sıfır bilgim var. Bazı sitelere üye oldum ordan bir kod kopyaladım aylık 3000 istek hakkım var 15 dakika da bir kontrol yapıyor öyle. Bilgim bu kadar. Sizce işe yarar mı siz dakika da baya ürün bakıyormuşsunuz benim o kadar bilgim yok maalesef.
Bilmiyorum hocam

Ben botu clauda yazdırdım sıfır bilgim var. Bazı sitelere üye oldum ordan bir kod kopyaladım aylık 3000 istek hakkım var 15 dakika da bir kontrol yapıyor öyle. Bilgim bu kadar. Sizce işe yarar mı siz dakika da baya ürün bakıyormuşsunuz benim o kadar bilgim yok maalesef.
15dk da bir biraz zor hocam bir şey yakalamanız şanslı iseniz yakalayabilirsinizde belli olmaz.

15 dakika çok bunun yerine tg'deki kanalları takip etseniz daha hızlı haberdar olursunuz muhtemelen.

sadece 3-5 ürünü saniyelik kontrol edecek botu yapay zekaya yazdırabılır mıyız yoksa harbi otururp yazılım ogrenecem

15dk da bir biraz zor hocam bir şey yakalamanız şanslı iseniz yakalayabilirsinizde belli olmaz.
hocam sadece kulaklık katagorisine bakıyor. ve şuan acelelm yok pek. Sizce yinede çok mu süre?
Post automatically merged:

Şu an ben aynen onu yapıyorum saniyede 1 kere kontrol yapan bot olana kadar.
hocam valla başarırssanız nasıl yaptığınızı anlatmanızı isterim. bende sıfır yazılım bilgisi claud ile yaptım ben 15 dakikada bir bakıyor.

%50 ürün paylaşımı ve fikir alışverişi %25 ileri seviye uluslararası üst düzey devasa yazılım bilgisi ve bot kurulum %25 telegram kanalını atar mısın telegramı atabilir misiniz telegram alabilir miyim telegram alayım tele...... muazzam ömürlük bir konu oldu

sadece 3-5 ürünü saniyelik kontrol edecek botu yapay zekaya yazdırabılır mıyız yoksa harbi otururp yazılım ogrenecem

Bunu çok basit yaptırırsın AI'a.

Şu an ben aynen onu yapıyorum saniyede 1 kere kontrol yapan bot olana kadar.
Saniyede 1 kaç ürün bakacak bütün depoysa baya zor bir hedef.

Son düzenleme:
hocam sadece kulaklık katagorisine bakıyor. ve şuan acelelm yok pek. Sizce yinede çok mu süre?

hocam valla başarırssanız nasıl yaptığınızı anlatmanızı isterim. bende sıfır yazılım bilgisi claud ile yaptım ben 15 dakikada bir bakıyor.
Aynı şekil bende de yazılşım sıfır, vaktim olunca oturup kafa patlatıcam.

1775064842862.webp

Kaçtı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,911
Son üye
maxisero
Geri