- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam renk fark etmiyorbeyaz kart mı arıyosun hocam bu alınmaz
yok hocam renk fark etmiyorbeyaz kart mı arıyosun hocam bu alınmaz
5060ti lar pek alınabilecek fiyatta değiller şuan 16gb olanı yani. 8gb vram kabulünse onu tercih edebilirsin kalan ücret ile de işlemci yükseltyok hocam renk fark etmiyor
9070 bulamadım ama 9060xt 16 vardı 21eO paraya 9070 bulursun, ya da 9060xt 16gb alıp işlemcini falan yükseltirsin kalan parayla.
işlemci olarak ne önerebilirsin5060ti lar pek alınabilecek fiyatta değiller şuan 16gb olanı yani. 8gb vram kabulünse onu tercih edebilirsin kalan ücret ile de işlemci yükselt
anakartın 11. nesile kadar destekliyo. yani anakart ve işlemci yükseltmesi lazım. anakartta değişmişken amd ye geçmeni öneririm. burda şöyle bi sorun var bu kadar değişiklik varken git elindeki sistemi sat üstüne nakit ekle oem paket al9070 bulamadım ama 9060xt 16 vardı 21e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemci olarak ne önerebilirsin
hocam ne kadara gider peki benim sistemanakartın 11. nesile kadar destekliyo. yani anakart ve işlemci yükseltmesi lazım. anakartta değişmişken amd ye geçmeni öneririm. burda şöyle bi sorun var bu kadar değişiklik varken git elindeki sistemi sat üstüne nakit ekle oem paket al
8 bine anca giderhocam ne kadara gider peki benim sistem