RX 6900 XT 2026'da alınır mı??

zamanında işlemciyi 19'a aldım. Ayrıca intel gpu'ların driver sorununu bu kadar kısa sürede çözebilme şanslarının olduğuna pek inanmıyorum o yüzden b580'e uzağım.
tercih senin ama tahminle olmuyo bi işler. deneyimlerini sunan baya bi arkadaş var. ayrıca senin dert etmen gereken şey intelin değil amd nin driver sorunları

tercih senin ama tahminle olmuyo bi işler. deneyimlerini sunan baya bi arkadaş var. ayrıca senin dert etmen gereken şey intelin değil amd nin driver sorunları
sonuc olarak amd driver sorunlarını çözdü diye de birçok kişi diye konuştu fakat hala çözebilmiş değil intelde aynı şekilde. uzun dönemler aktif olarak nvidia kullanıcısıyım nvidia da driver sorunlarını oldukça sık yaşattı

sonuc olarak amd driver sorunlarını çözdü diye de birçok kişi diye konuştu fakat hala çözebilmiş değil intelde aynı şekilde. uzun dönemler aktif olarak nvidia kullanıcısıyım nvidia da driver sorunlarını oldukça sık yaşattı
neyse fikirlerimiz hiç uyuşmuyo. b580 i çıkarırsak sıfır 9060xt veya 2. el 7800xt al

b580 gibi bir kart almam. 4060 ti da çok güçsüz bir kart işlemcim 9800x3d
Eğer bir kaç aya bütçeni arttırma durumun var ise bekleyip daha güçlü bir kart alman daha iyi olur işlemcin ile uyumu için önemli, yoksa 2. Elde o fiyatlara alabileceğin en iyi kart 6900xt

Alınmaz diyeni dinleme kardeşim bizzat 6800xt kullanıyorum tüm oyunları 4k fsr kalitede raytraycing kapalı şekilde oynuyorum millet saçmalıyor 13 14k ya temiz bulursan al
Post automatically merged:

neyse fikirlerimiz hiç uyuşmuyo. b580 i çıkarırsak sıfır 9060xt veya 2. el 7800xt al
6900xt 7800xt den daha güçlü kart

Alınmaz diyeni dinleme kardeşim bizzat 6800xt kullanıyorum tüm oyunları 4k fsr kalitede raytraycing kapalı şekilde oynuyorum millet saçmalıyor 13 14k ya temiz bulursan al
Post automatically merged:

6900xt 7800xt den daha güçlü kart
ben 7800xt daha güçsüz demedim. 6900xt alınmaz dedim. eskidi artık tercih edilmez

ben 7800xt daha güçsüz demedim. 6900xt alınmaz dedim. eskidi artık tercih edilmez
7800xtden bir eksiği yok teknolojik olarak sadece 2 sene daha erken çıkmış bir kart 4070den daha güçlü 5070 ile arasında 4k çözünürlükte 5 fps fark var oyunlarda raytraycing kapalıyken 13 15k ya vereceği performans çok yüksek kartın kesinlikle tavsiye ediyorum

Selamlar ikinci el rx 6900 xt almayı düşünüyorum saf güç benim için her konuda yeterli olucaktır onun dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? kronik sorun vs?
gecenlerde 6600xt soran adama alınır neden alınmasın diyenler vardi simdi buna alınmaz diyolar valla forumda konuyu actıgın dk kimler aktifse konu cevapları ona göre sekilleniyo

7800xtden bir eksiği yok teknolojik olarak sadece 2 sene daha erken çıkmış bir kart 4070superden daha güçlü 5070 ile arasında 4k çözünürlükte 5 fps fark var oyunlarda raytraycing kapalıyken 13 15k ya vereceği performans çok yüksek kartın kesinlikle tavsiye ediyorum
anlamakta zorluk çekiyosun sanırım. teknoloji veya gücünü yetersiz bulduğum için alınmaz demiyorum. 6 yıllık bir kart artık alınmaz diyorum. eskidi artık deme sebebim artık iş görmez değil içi açılmamıiını bulmak zor bulsan da senin içini açman gerekecek son sahibi olacaksın zarar ettirecek. 3090 alayım mı diye sorsa ona da yok derim. 3090 çöp mü hayır o da eski ama

anlamakta zorluk çekiyosun sanırım. teknoloji veya gücünü yetersiz bulduğum için alınmaz demiyorum. 6 yıllık bir kart artık alınmaz diyorum. eskidi artık deme sebebim artık iş görmez değil içi açılmamıiını bulmak zor bulsan da senin içini açman gerekecek son sahibi olacaksın zarar ettirecek. 3090 alayım mı diye sorsa ona da yok derim. 3090 çöp mü hayır o da eski ama
Bugün hala 3060 1050ti bile satılıyor 13k 15k ya alacağı karttan ne zararı edecek ben 6800xtyi 9k ya aldım şuan 15k ya alıcısı var satmıyorum hocam

Bugün hala 3060 1050ti bile satılıyor 13k 15k ya alacağı karttan ne zararı edecek ben 6800xtyi 9k ya aldım şuan 15k ya alıcısı var satmıyorum hocam
ben satılmaz demiyorum elbet satılır ama daha mantıklı seçenekler var inatlaşmanın anlamı yok mantıklı bi argüman sunuyorum tercih onun

Selamlar ikinci el rx 6900 xt almayı düşünüyorum saf güç benim için her konuda yeterli olucaktır onun dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? kronik sorun vs?
Eğer amd yeni çıkardığı teknolojiler destekleseydi olabilirdi. Amd almak şuan pek mantıklı değil. Yabancı forumlarda da çok fazla tepki geldiği için birçok insan amd almaktan vazgeçti. olanlarda nvidia geçmek istiyor.

Tavsiyem 5000 serisinden bak.

Geri