55K Bu sistem alınır mı?

Kafana ram çok takıldıysa 1 monitör fiyatına daha iyi bir alternatifi çekme imkanın var. Ramler çok pahalı sen illaha nvidia alacağım diyorsan al kasayı gitsin fakat rx9060xt li modellere de bakmanı önermiştim ama içime sinmedi yazmıştın. Al gitsin artık da sende rahatla bizde rahatlayalım :D
1775078409167.webp

Ekler

• 1775078303726.webp
    1775078303726.webp
    8 KB · Hit: 2
ama şunu da diyeyim dün itopya da harika sistemler vardı 245 kf 5070 li sistem 55 k ya satıldı dün bende 245 kf 5060 lı sistemi 36 ya aldım istersen cumayı bekle gaming gecesi indirime girebilir veya o fiyata belki 7500x3d gibi sistemler düşer

Ben senin attığın kasayı ram hariç beğendim işlemci anakart ekran kartı ssd çok iyi bu fiyata asus ekran kartı ve asus b650m-r anakart 1 tb ssd ve ssd nerdeyse gen 5 ayararında yok o nedenle bence alınır ram fark eder mi fps oyunlarında fark eder ama 300 fps alsan 20 25 fps fark eder diye düşünüyorum dediğim gibi ilerde 32 gb yaparım diyorsan satarsın 2x16 gb ram kit alırsın
anakartı tartışan yok ram i konuşuyoruz o ram alınmaz
Sepette 57Bin tl hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce bu ramler 6 ay ila 1 yıl arası götürür mü? 1080p Monitör alacağım bu arada.
Ddr4 3600mhz kullanıyorum ( öğrenciyim ) fazlasıyla götürür çok takılma. Sistemin ddr4 olsaydı takıl derdim çok fark ederdi ama ddr5, ddr4 e nazaran çok çok fark etmiyor. İçin rahat olsun

ama şunu da diyeyim dün itopya da harika sistemler vardı 245 kf 5070 li sistem 55 k ya satıldı dün bende 245 kf 5060 lı sistemi 36 ya aldım istersen cumayı bekle gaming gecesi indirime girebilir veya o fiyata belki 7500x3d gibi sistemler düşer
Bende öyle düşünüyorum hocam.

Kafana ram çok takıldıysa 1 monitör fiyatına daha iyi bir alternatifi çekme imkanın var. Ramler çok pahalı sen illaha nvidia alacağım diyorsan al kasayı gitsin fakat rx9060xt li modellere de bakmanı önermiştim ama içime sinmedi yazmıştın. Al gitsin artık da sende rahatla bizde rahatlayalım :D
Alıntıyı görüntüle
9 çok fazla 10 a 6000 cl 36 ramler var nerdeyse 1 ram fiyatı yazmışlar yapın şunu 2 3 fark da millet 5200lük kötü ramler almasın elindeki malları satma çabaları işte

Sepette 57Bin tl hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
basit bi anakart intel işlemci iğrenç ve yetmeyecek bi işlemci soğutucu. kötü bi 5070 modeli ama günün sonunda 5060ti fiyatına 5070

Alıntıyı görüntüle
Usta doğru söylüyorsun, para cepte durmuyor ki. Vatandaki sistemi alacaktım normalde 55k'ya o zamandan beri para bi gel bi git anca belimiz doğruldu. :D

Usta doğru söylüyorsun, para cepte durmuyor ki. Vatandaki sistemi alacaktım normalde 55k'ya o zamandan beri para bi gel bi git anca belimiz doğruldu. :D
Sen en iyisi sistemi al gitsin zaten monitörde alacaksın onu bekle bunu bekle için kıpır kıpır olur. Sistemin seni üzeceğini düünmüyorum ekstradan ramlar seni götürür ilerde değiştirirsin zaten. Kasa olarak akvaryum kasalar dehşet gözüküyor zaten. Alıp almamak sana kalmış. Son mesaj olarak yazdım elimden geleni yapmışımdır umarım. İyi forumlar <3

dostum gaming gecesini bekle bence bak 7800x3d li bu sistem 58 k ya satıldı muazzam sistemdi 9060 xt 16 gb da 5060 ti dan geri kalır yanı yok hemen hemen aynı performansı veriyor dlss i işin içine katmassak 2 haftadır geliyor bu hafta da gelir diye düşünüyorum 7800 x3d 7500 f den çok ama çok daha iyi bir işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cumayı bekleyeceğim gibi duruyor o zaman, ama bi yandanda korkuyorum usta bu 5060ti kaçarsa yandık.
illaki bunun gibi sistemler olur 55 k cok güzel bütçe kaçmaz bu gitse başkası gelir ki bu sistem gaming gecesi 50 bile düşebilir yada cok az daha ekleyip attığım gibi sistem de gelebilir

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    43.3 KB · Hit: 6
Geri