🔥İndirim Green Striker Fanlı 800 W ATX Oyuncu Kasası 3565TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
934
100EPEY koduyla başlıktaki fiyata iniyor. Kullanılan PSU'yu satıcıya sordum, tam modeli Green GED800 80+ Bronze modeliymiş. C tier bir PSU. Kasanın da 39 cm GPU desteği varmış, ayrıca mouse hediyesi de var. Bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar için gayet uygun bir fiyat, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
Hepsiburada da 100 lira pahalı oradan almak isteyenler için link koyuyorum:
Edit: Hepsiburadayha stok gelmiş 100TL takip et kazan kuponunu alın 100TL fark oluyor bu fiyatta her türlü alınır.
Kaynaklar:

Son düzenleme:
2010 görünümlü kasa ama type c bile koymuşlar

Alınır bence sadece psu 2.5k vardır

Paraf ile 6 taksit ve 200 puanla 3365 TL'ye geldi.
Power sadece 3000 eder. Kasa bedavaya geldi.

hacı siz iyi misiniz abdüllah abi bu çakma psu konusuyla alakalı video bile yaptı nasıl güvenip alıyorsunuz hadi almayı geçtim böyle garip ürünleri nerden buluyorsunuz satıcı belli değil ürünün kalitesi belli değil marka belli değil green striker ney la? ne olduğu belli olmayan bir güç kaynağıyla birlikte nasıl koyacaksınız bunun içine anakartınızı ekran kartınızı işlemcinizi güvenip

hacı siz iyi misiniz abdüllah abi bu çakma psu konusuyla alakalı video bile yaptı nasıl güvenip alıyorsunuz hadi almayı geçtim böyle garip ürünleri nerden buluyorsunuz satıcı belli değil ürünün kalitesi belli değil marka belli değil green striker ney la? ne olduğu belli olmayan bir güç kaynağıyla birlikte nasıl koyacaksınız bunun içine anakartınızı ekran kartınızı işlemcinizi güvenip
Sen ürünün kasasından bile eskide kalmışsın dostum. Üründeki güç kaynağı oldukça kaliteli.

Sen ürünün kasasından bile eskide kalmışsın dostum. Üründeki güç kaynağı oldukça kaliteli.
az bak ukalaca konuşmaya bak sana senin dilinde cevap verirdim de daha yeni cezalıdan çıktım üründeki güç kaynağıyla ilgili elindeki tek verinin "satıcıya sordum şu psu dedi" olduğunun farkındasın değil mi

Aldım, söküp bakıcam psuya.
şuan rampage 600 watt 80+ bronze kullanıyorum.
Daha kötü olabilieceğini sanmam bütçeye göre okay

az bak ukalaca konuşmaya bak sana senin dilinde cevap verirdim de daha yeni cezalıdan çıktım üründeki güç kaynağıyla ilgili elindeki tek verinin "satıcıya sordum şu psu dedi" olduğunun farkındasın değil mi
Yahu araştırmadan etmeden güç kaynağını gömersen cevabını alırsın kusura bakma. Bir araştır bakalım üretici kim hangi tier sınıfında değil mi? Bilindik marka değil ya kafana göre çöp de geç ne güzel dünya.

Uygunsuz davranış
Yahu araştırmadan etmeden güç kaynağını gömersen cevabını alırsın kusura bakma. Bir araştır bakalım üretici kim hangi tier sınıfında değil mi? Bilindik marka değil ya kafana göre çöp de geç ne güzel dünya.
birader sen psu'nun satıcının iddia ettiği psu olduğunu nereden biliyorsun? elinde bununla ilgili ne veri var? adam ilan bilgilerine girmemiş elinde patlasa itiraz edebileceğin bir veri var mı elinde? yazıyorum okuduğunu anlamıyor musun yukarıya ne yazdım ben

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri