Yardım ATX-E-ATX Akvaryum Kasa Tavsiyesi

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
2,919
Bütçe
7000
İmzamda bulunan sistemi direkt üstüne geçireceğim geniş ferah kasa arıyorum aklıma ilk gelen kasa Lianli O11 Vision Compact Kasa. Arka kablolama yeride geniş olmalı mevcut iş görmüyor bombeli duruyor şiştiği için kablodan zor kapanıyor Beyaz arıyorum.Bol fan alabilen kallavi bir şey arıyorum. 360MM yada 420mm radyatör alabilen. CPU soğutucu boyu yüksek. GPU boyu uzun ferah bir şey arıyorum.

Kasa doğru tercih olduğunu düşünüyorum.En azından türkiye piyasasına göre.2.el takıntınız yoksa 4 5k lara bulunuyor o kasa

Kasa doğru tercih olduğunu düşünüyorum.En azından türkiye piyasasına göre.2.el takıntınız yoksa 4 5k lara bulunuyor o kasa
2.el bakmak istemiyorum alıp geçeyim diye düşünüyorum O11 harici ne alınabilir eski kasam zaten o önceki sistemi ona kurmuştum

2.el bakmak istemiyorum alıp geçeyim diye düşünüyorum O11 harici ne alınabilir eski kasam zaten o önceki sistemi ona kurmuştum

Lian Li Vector V100R olmaz mı hocam beyazı güzel ama içi çokta büyük değil 360mm sığıyor ama işinizi görürse tercih edilebilir bence

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde msi mag vardı sanırsam onada bir göz atabilirsiniz ama istediğiniz özelliklere göre o dediğiniz kasa iyi gibi

Başka alternatif ne var hocam

Başka alternatif ne var hocam

Nzxt lianli gibi markalar beyazlarda biraz pahalı kalıyor.
O yüzden bu iki ürünü önerdim
Ranker olan E-ATX (5 ARGB fan ve dağıtıcısı var)
Ocypus olan ATX (digital ekranı ve oval gelen camı var)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akvaryum olmaz dersen bu da dikkatimi çeken yakışıklı ve farklı bir kasa.
7 fan var + dağıtıcı
bir de önü ahşap :)

Geri