Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,500
CS veya Valo fark etmez neden ölüm maçında awp çekiyorsunuz nasıl zevk alıyorsunuz aklım almıyor birde pompalı oynayanlar aim kasmaya giren vuruş denemeye giren herkesi oyundan soğutuyorlar valla.

CS veya Valo fark etmez neden ölüm maçında awp çekiyorsunuz nasıl zevk alıyorsunuz aklım almıyor birde pompalı oynayanlar aim kasmaya giren vuruş denemeye giren herkesi oyundan soğutuyorlar valla.
zevkli

kanka baziları tamamen awp aimini flicklerini vs gelıstırmek ıcın yapıyor, digerleri sadece holdlayanları bende bılmıyorum garıp kafa yapısı

Bazıları refleks geliştirmek için yapıyor ona bir şey denmez ama bir kitle var adam bekliyor tdm de bari yapmayın şunu yani garip bir kafa yapısı

Eğlenceli oluyor ki

Birisi tek yemekten tilt olmuş gibi 😁 Awp + deagle der susarım.. deneyin iki üç tutturun aimi sizde zevk alırsınız.

Awp deagle falan iyi güzelde death match ın bana göre amacı aim kasmaktır ve ben awp oynamak için öyle aman aman bir aim kasmanın gerektiğini düşünmüyorum. Bana fark etmez ben herkesi vuruyorum da gerçi...

Awp deagle falan iyi güzelde death match ın bana göre amacı aim kasmaktır ve ben awp oynamak için öyle aman aman bir aim kasmanın gerektiğini düşünmüyorum. Bana fark etmez ben herkesi vuruyorum da gerçi...
Aim kasacaksan training haritası açacaksın workshoptan.

Ben shift basıp ses kasanları, sabit duranları anlamıyorum. DM dediğin doom tadında olmalı adamlar kendini faceit maçında sanıyor.

Ben lobi nasıl oynarsa öyle oynuyom, itle it olmak lazım.

antreman yapıyordur

Geri