Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

X satıcılardan teker teker toplayayım diyorsan yani güveniyorsan X satıcılara ortalama 85 88 arası tutuyor resmi satıcılara girersen ütopyadır Game garajdır ince hesaptır Bunlar da 95'e kadar çıkıyor Tabii teker teker toplamada en düşük Akakçe fiyatları bunlar
Yani sıfırdan %15-20 arasında indirim olursa alınır. Fakat önerim acelen yoksa bu fiyatta kal. Teklif gelirse yada fiyat isteyen olursa 5 daha düş. 60-65 civarında satarsın.

Ama acele edersen, düşük sattım diye üzülürsün. Sonuçta al sat yapmıyorsun. Garantili faturalı kutulu ürün satıyorsun.

Bir de 45k teklif vb gelmiş. Mesajlara özel cevap yaz. 45 etmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Üstündeki ekran kartı zaten 30k.

Buradaki psikoloji çok önemli. Bazen iyi bir alıcı gelir 65 der ama sen vermezsin. Bir iki ay geçer o fiyatın altına verirsin. Senin için ok olan dip fiyatı kafanda belirle ama dip fiyatı hemen söyleme. Herkes pazarlık yapar.

Bir de ölücü çok. Parça parça satarsan da monitör 5 civarına gider. Toplu satmayı denemek daha mantıklı. Tek seferde biter.

satamazsın o paralara öyle hayal kurma kasayı 50ye verebilirsen iyidir
Komple sistemi satıyorum sadece kasaya 55.000 teklif geldi vermedim klavyesi Mouse ve monitör hepsi içinde vereceğim yani Zaten 85 90 istemiyorum ben o paralar sistemi teker teker Akakçe üzerinden sıfır toplamaya çalışırsan ki olan fiyat 70 veren alsın hayrını görsün

Komple sistemi satıyorum sadece kasaya 55.000 teklif geldi vermedim klavyesi Mouse ve monitör hepsi içinde vereceğim yani Zaten 85 90 istemiyorum ben o paralar sistemi teker teker Akakçe üzerinden sıfır toplamaya çalışırsan ki olan fiyat 70 veren alsın hayrını görsün
anladım umarım satabilirsiniz

sistemin satmak için uygun bir sistem değil parçalar güzel ama fiyatları pahalı sende doğal olarak ona göre fiyat biçiyorsun ama 70k verecek adam bunu 2. el 5060ti lı bir sisteme vermez o yüzden 55 60 arasına satarsan şanslı say kendini, ben olsam aciliyeti yoksa satmazdım.
Dediğim gibi 2 ay daha zamanım var bazıları bu paraları 5.070'li sistem alırım diyor ama kasanın içerisinde 5070 hariç her şey çöp Yani bir kule tipi koymuş değiştiremiyorsun da oem pakette 700 TL'lik soğutucu soğutucu bile denmez de yani 7.000 serisini hiç soğutamaz zaten kasa falan rezalet sırf ellerinde kalan Parçaları satmak için 5070 sistem yapıyorlar anakart bile A serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani sıfırdan %15-20 arasında indirim olursa alınır. Fakat önerim acelen yoksa bu fiyatta kal. Teklif gelirse yada fiyat isteyen olursa 5 daha düş. 60-65 civarında satarsın.

Ama acele edersen, düşük sattım diye üzülürsün. Sonuçta al sat yapmıyorsun. Garantili faturalı kutulu ürün satıyorsun.

Bir de 45k teklif vb gelmiş. Mesajlara özel cevap yaz. 45 etmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Üstündeki ekran kartı zaten 30k.

Buradaki psikoloji çok önemli. Bazen iyi bir alıcı gelir 65 der ama sen vermezsin. Bir iki ay geçer o fiyatın altına verirsin. Senin için ok olan dip fiyatı kafanda belirle ama dip fiyatı hemen söyleme. Herkes pazarlık yapar.

Bir de ölücü çok. Parça parça satarsan da monitör 5 civarına gider. Toplu satmayı denemek daha mantıklı. Tek seferde biter.
Teşekkür ederim tekrardan yardımcı oluyorsun

geçen hafta 5070 li sistem vardı 55bin liraya :D

Kardo 5.070'i hariç bileşenlerini sayar mısın kasa gpu soğutucu RAM ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Yanlışım varsa düzeltin lütfen diğer bileşenlerin çöp olmasını geçtim de 5.060 ti 16 GB ekran kartıyla 5.070 12 GB ekran kartının arasında fark var mı var 5.070 İyi mi 5060'a göre iyi ama siz sanıyorsunuz ki galiba arasında uçurum var Öyle bir dünya yok Bak bunu atlamayın herkes tutmuş bi 5070 gidiyor bu benim düşüncem

SIFIR SİSTEM GARANTİSİ 2 YIL
AMD 7500F
GİGABYTE B650M S2H
WD BLUE SN5100 500GB M2 SSD
GİGABYTE RTX 5070 OC EDİTİON
SOĞUTMA KULE TİPİ UCUZ DANDİK İŞ GÖRÜR
NZXT C750 GÜÇ KAYNAĞI
GSKİLL 6KHZ 16GB RAM
NZXT N5 FLOW KASA
TOPLAM 55BİN LİRAYDI MONİTÖRLE KLAVYE 10BİN DAHA EKLERSİN..

İkinci el max 50K eder sistem monitör dahil fiyatı. 70K çok uçurmuşsun. 46K ya 12 GB 4060ti lı sistemler başlıyor zaten niye ikinci ele 70K versin adam :D aşırı fazla fiyatı sistemin. https://enucuzsistem.com/hazir-sistemler?gpuModels=RTX+5060+Ti&sort=lowToHigh

Hadi senin için 10K daha iyi bileşenler ve klavye mouıse diyelim 55 monitörün 6K sıfırı öyle hatırlıyorum 65 e sıfırını dizerler zaten 2. el bu fiyat komik olmuş

İkinci el max 50K eder sistem monitör dahil fiyatı. 70K çok uçurmuşsun. 46K ya 12 GB 4060ti lı sistemler başlıyor zaten niye ikinci ele 70K versin adam :D aşırı fazla fiyatı sistemin. https://enucuzsistem.com/hazir-sistemler?gpuModels=RTX+5060+Ti&sort=lowToHigh

Hadi senin için 10K daha iyi bileşenler ve klavye mouıse diyelim 55 monitörün 6K sıfırı öyle hatırlıyorum 65 e sıfırını dizerler zaten 2. el bu fiyat komik olmuş
Teşekkürler

55BİN LİRAYA MSİ VEKTÖR ALDIM U7 İŞLEMCİ 255HX EKRAN KARTI NVİDİA RTX 5070 Tİ 140WATT YÜKSEK MODEL MSİ KALİTESİ VAR DAHA SÖYLENECEK SÖZ YOK KASA ALMAYA GEREK BİLE YOK

Geri