firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,311
Mail ile darlamak gerekebiliyor bazenGigabyte para iadesini 3 aydir alamadım ben.
Mail ile darlamak gerekebiliyor bazenGigabyte para iadesini 3 aydir alamadım ben.
2.El yazıyor sağ tarafta problem çıkartır mı ?Çok hoj bir Anakart
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE : Amazon.com.tr
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Para iadesi nasıl alınıyor ne için biraz bahsedebilir misiniz? Bende de X870E Aorus Pro var.Mail ile darlamak gerekebiliyor bazen
Para iadesi nasıl alınıyor ne için biraz bahsedebilir misiniz? Bende de X870E Aorus Pro var.
Bende aralıktan beri alamadım. Onaylanmasıda 60 gün oldu. Bence indirim konularında cashback yanında belirtilmeli. Sinir bozuyor çünkü, para pul olana kadar tutuyorlar bir anlamı kalmıyor.Gigabyte para iadesini 3 aydir alamadım ben.
İki anakartta aynı performansı verir fakat aorus çok ekstrası olan bir anakart ve gaming serisi giriş iken aorus top modeli, ekstra port, header, m2 sogutucu, görüntüsü, daha iyi vrm, daha iyi vrm soğutucusu gibi artıları var aorusun. Ben olsam aorustan yana olurdum. Ama bütçe dar ise, tek m2 ssd kulanacaksan aorus pek mantıklı değil.https://amzn.eu/d/0g48JoXt
9.399₺ ye bu mu alınır aorus mu. Kullanımda herhangi bir fark yaratır mı işlemcim 7800x3d. Bütçe 14k