Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 302
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba teşekkürler yorumun için 6 taksit avantajı ve cashback ile 8400 e düşmesi sebebiyle aldım 7800x3d ile kullanıcam. Normalde max bütçem 6k idi zorlayarak kredi ile aldım bunu o yüzden dahada yükseğe çıkma şansım yok. Gemini a sorduğumda vem yapısının 9800x3d yi bile besleyeceği yazıyor yani memnun gibiyim şuan gelince deneyip emin olabilirim tabiHocam kart X870 olarak geçiyor ama Vrm faz dizilişi 2x 4+2+2 55A DrMOS yani çok standart bir B850 anakart ile birebir aynı. Ses codeci ALC897 giriş seviye anakartlarda kullanılanla aynı. Kötü bir anakart değil tabii ki fakat birebir b850 olan bir anakart özellikleri bakımından. Ben tabi bütçenizi bilemem ama ben anakart arıyor olsaydım şu ikisinden birini alırdım evet 13 bin TL fakat anakart bir kere alınıyor iyisi olsun kafasında bir insanım. MSI olan incehesapta vatanda falan sürekli indirime giriyor hatta birkaç gün önce 11e falan satılıyordu vatanda yeni bitti indirimi. Ama sizin satın aldığınız anakart kötü demek değil. Belki onun yerine Gigabyte B850 Gaming X Wifi6e modelini alabilirsiniz. Vrm mosfetleri biraz daha fazla.
Asus TUF Gaming B850-PLUS Wi-Fi veya MSI MAG B850 Tomahawk Max Wi-Fi