WRAİTH GARANTİ POLİTİKASI

icxeva

80+
Reaksiyon skoru
2
1775139795726.webp

BU ADAMLARIN GARANTİ POLİTİKASINI BİLİN BUNA GÖRE ALIŞVERİŞİNİZİ YAPIN. ELİMDE VXE R1 PRO MAX MOUSE VARDI. 1 YILINI DOLDURMADAN MOUSE KENDİLİĞİNDEN TAMAMEN GİTTİ. GARANTİ İÇİN YAZIYORUM KUTU, ORİJİNAL AMBALAJI OLMASI ŞART İLE KABUL EDİYORLARMIŞ. KUTUSU DURUYOR AMA KABLOSUNU VS DİĞER GEREKSİZ KUTU İÇERİKLERİNİ NEDEN GARANTİ İÇİN TUTMAK ZORUNDA KALAYIM Kİ? ŞİMDİ YANIT BEKLİYORUM EĞER GERİ ADIM ATMAZLARSA DİREKT TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURU YAPACAĞIM. YASAL FAİZİ İLE HAKKIMI ALACAĞIM.

Kutudan ne çıkarsa çöp bile olsa basarım kutunun içine durur jelatin bile dahil niye atarsın ki yani, wraith rezil garanti servis konusunda bol şans.

Kutudan ne çıkarsa çöp bile olsa basarım kutunun içine durur jelatin bile dahil niye atarsın ki yani, wraith rezil garanti servis konusunda bol şans.
hocam wraithin garanti politikasının böyle olduğunu nereden bilebilirim ki? kutudan çıkan çöpü neden saklayayım hatta neden kutuyu saklayayım ki hepsi saçma kanunsuz istekler.

hocam wraithin garanti politikasının böyle olduğunu nereden bilebilirim ki? kutudan çıkan çöpü neden saklayayım hatta neden kutuyu saklayayım ki hepsi saçma kanunsuz istekler.
Burada almadan önce konu açan herkese söylüyorum rezil bi garantileri var.

Burada almadan önce konu açan herkese söylüyorum rezil bi garantileri var.
aga toyluk acemilik diyelim geçen yıl almıştım. bir arkadaş tavsiyesi üzerine. bir daha tövbe. bir de ders oldu diyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. sonuçları yine burada paylaşacağım.

Sadece wraith değil bunu başka markalarda yapıyor. Kutu zorunlu yer yer içeriğide zorunlu.

Ne demek skatezlerin yapışkanını atarsın garanti dışı 🤪

hocam thhye direkt başvurumu yaptım. misliyle geri alacağım umarım.
En dogrusu 1 yil olmadan mouse bozuluyor icerik eksik diye faranti kabul etmeyecek. Her alisveris yapsn bu tip sorunda thh basvutsun ya firma cekilir ya da pasa pasa bu ulke kanunlarina uyum saglar

rs7 air almayı düşünüyordum vaz geçtim mouse nin garantiye (girmemesi) için geçerli bir sebep yok

Geri