www.n11.com
sistem tam hocam parça parça ekleme yapıyodum sıvı soğutmayı kasaya sığdıramadımZoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Güç kaynağı olup olmamasını belirtmemişsiniz. Boş kasalar. İkisinin de üst kısmı 280mm - 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?
Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?sistem tam hocam parça parça ekleme yapıyodum sıvı soğutmayı kasaya sığdıramadım
O zaman ikisi de iyi. Zoko çok iyi yorumlar almış. Corsair ise en iyi markalardan. Hepsiburada'dan corsair alınmasına rağmen sorun yaşayan olmuş ama sadece bir kaç kişiye olmuş da olabilir. Bir sorun olması halinde hepsiburada'nın da sorun çıkaracağını sanmıyorum. Zoko daha geniş bir kasa. Hava akışı fena değil demişler. 4 fanla geliyormuş. Corsair modeli ise 3 fanla. İki model de tercih edilebilir.
Post automatically merged:
Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.571,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Post automatically merged:
bunu aldım hocam bayadır almayı istediğim bi sıvı soğutmaydı 2. elde 2,5 a aldım