Öneri 280mm sıvı soğutma uyumlu kasa önerisi 2.el veya 0 kasa

Firstmoon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
2. El olur 0 olur kasa lazım
3 fanlı ekran kartı var birde yeni 280mm sıvı soğutma aldım şuanki kasama sığmıyor güzel hava alan bir kasa lazım bütçe 2-3 k bandında
Anakartta tuf b550

Güç kaynağı olup olmamasını belirtmemişsiniz. Boş kasalar. İkisinin de üst kısmı 280mm - 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?

Güç kaynağı olup olmamasını belirtmemişsiniz. Boş kasalar. İkisinin de üst kısmı 280mm - 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?
sistem tam hocam parça parça ekleme yapıyodum sıvı soğutmayı kasaya sığdıramadım

O zaman ikisi de iyi. Zoko çok iyi yorumlar almış. Corsair ise en iyi markalardan. Hepsiburada'dan corsair alınmasına rağmen sorun yaşayan olmuş ama sadece bir kaç kişiye olmuş da olabilir. Bir sorun olması halinde hepsiburada'nın da sorun çıkaracağını sanmıyorum. Zoko daha geniş bir kasa. Hava akışı fena değil demişler. 4 fanla geliyormuş. Corsair modeli ise 3 fanla. İki model de tercih edilebilir.
Post automatically merged:

sistem tam hocam parça parça ekleme yapıyodum sıvı soğutmayı kasaya sığdıramadım
Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?

Son düzenleme:
O zaman ikisi de iyi. Zoko çok iyi yorumlar almış. Corsair ise en iyi markalardan. Hepsiburada'dan corsair alınmasına rağmen sorun yaşayan olmuş ama sadece bir kaç kişiye olmuş da olabilir. Bir sorun olması halinde hepsiburada'nın da sorun çıkaracağını sanmıyorum. Zoko daha geniş bir kasa. Hava akışı fena değil demişler. 4 fanla geliyormuş. Corsair modeli ise 3 fanla. İki model de tercih edilebilir.

Hangi 280 mm sıvı soğutmayı aldınız?

bunu aldım hocam bayadır almayı istediğim bi sıvı soğutmaydı 2. elde 2,5 a aldım

bunu aldım hocam bayadır almayı istediğim bi sıvı soğutmaydı 2. elde 2,5 a aldım

Çok iyi fiyat. Ramlerinizin düşük profilli olması da gerekiyor bu soğutucu ile. Anakartın vrm soğutucuların konumu da önemli. Zoko alsanız daha iyi olur. Daha geniş. Corsair kasa bu soğutucu ile sığmıyor diye üzebilir. Zoko'yu alsanız dahi ramlerinizin corsair dominator platinum gibi modeller olmasa iyi olur. Arctic radyatör fanları çarpabilir.

Geri