🔥İndirim Bic Flex 5 Tıraş Bıçağı + Yedek Tıraş Bıçağı 6'lı + Çanta 299 TL

Reaksiyon skoru
7
merhaba, ilgili ürünün fiyatı cok ucuz gibi görünüyor hatta 2. %15 indirimli
fakat ben gillette fusıon pro glide kullanıyorum,
kullandığımın 2 bıcağı 1.000tl iken bunun bu para olması beni biraz kendine çekti
sizce almak mantıklımı veya 1.000 tl ver diğerini mi al dersiniz.

1775147545324.webp

Gillette fiyatları uçuk olduğu için 2 yıldır bu ürünü kullanıyorum kullanım süresi olarak Gillette kadar sürüyor konfor keskinlik olarak 2. Sıraya girer bu ürün

2 tane alırsan 550 ye geliyor

289 aldım geçenlerde, gilette 3 bıçaklılarından bariz daha iyi ama gillette 5 bıçaklısı kadar iyi değil fakat tam bir f/p ürünü

Askerdeyken fiyatı uygun diye bunu aldım ama önermem gillette nin 3 bıçaklısına rakip olabilir anca.

Koltuk altı genital bölge için alınır mı 😁

Diğer sitelerde de aynı gibi fiyat normal sanki.

geçen aylarda aynı indirim olmuştu aldım.hassas ciltseniz bazen sıkıntı oluyor açıkçası ama diğer iyi markadan bir farkını görmedim.ondada aynısı oluyordu çok sık tıraş olmadığım için bence f/p . Ayrıca çantası sağlam.Powerbank kulaklık anahatar cüzdan felan koyuyorum bir şey olursa direk oraya bakıyorum . şu ana kadar da bır şey olmadı.

Hevesle aldım, gillette fusion 5 kullanıyordum bıçakları pahalı diye bunu aldım. Tertemiz olduğum tıraşı geçen gün 4 yarayla bol kanamayla atlattım. Bence biraz rezil bir ürün olmuş. Fiyatına aldanmak pek doğru değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye
Frk.Csn
Geri