Mehmet_3117
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bir anda önüme çıktı kartı boşaltıcaktımSakin ol reis.
ya bir anda önüme çıktı kartı boşaltıcaktımSakin ol reis.
500. Paylaşım dostum 5080 değil ürün 5070 başlık hatalı girilmiş
Anlık durum misali5070 gelince;
telefondayım şuan değişemiyomİsterseniz başlığı düzeltin her yeni gelen kalp krizi geçiriyor![]()
yaw tablet reis 2 oldum evde500. Paylaşım dostum 5080 değil ürün 5070 başlık hatalı girilmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlık durum misali![]()
Harbi yapabilir amazon gerçekten amazon satıcılı kedi maması almıştım. Daha yeni baktım , patlak gemiş bende iade talebi açayım dedim 30 gün geçmiş müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ürünün fotoğrafı istedi daha sonra ücretsiz aynı kedi mamasını gönderdiler bana.Tam olarak bu ama bence denemekten zarar gelmez en kötü alırsınız 5070 gelirse iade ederken arayın Amazon'u deyin bana neden 5070 geldi 5080 yazıyor 5080 gelmesi gerekirdi diyin falan 5080 gönderirler sizeAmazon bu yapar mı yapar bence.
10k ya 5080 satılmış bir ara alan olmuş ama hangi platform ve satıcı bilgim yokkalp krizi geçirttiniz yinebu konu dün gece de vardı yine düştük
Acaba sipariş edip itiraz etsem başlıktaki ürün gelmedi diye, 5080 gönderir mi amazon![]()
Panelciler botçular yapışmıştır, konuyu güncelleyin yanlış anlaşılma diye bari ;D10k ya 5080 satılmış bir ara alan olmuş ama hangi platform ve satıcı bilgim yok
Alıp deneyesim geldikalp krizi geçirttiniz yinebu konu dün gece de vardı yine düştük
Acaba sipariş edip itiraz etsem başlıktaki ürün gelmedi diye, 5080 gönderir mi amazon![]()
Al dene iade edersin kutusunu açmadan, olur da tutarsa bir süre forumda popüler olursun kralAlıp deneyesim geldi