hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,234
aula f 75 i çok övdüler ben nefret ediyorum kırmama ramak kaldı
Sanırım full klavye ve TFT ekran ve knob bir arada waowMerhaba hocam. Bu klavye öneririm şuanda kullanıyorum mükemmel bir şey. Ekrana "GİF", Klavye "MAKRO" ataması ve tuşlara'da atama yapa biliyorsun. Red Switch mükemmel.
Ekstra olarak siyah ve beyaz rengi var. Kablolu kablosuz kullanımı var kablosuz uzun süre iyi gidiyor.
![]()
Rampage LOYAL Pro Siyah/Gri 3 BT + 2.4 IPS Ekranlı Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Klavye - Fiyatı, Yorumları
LOYAL Pro Siyah/Gri 3 BT + 2.4 IPS Ekranlı Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam size kalmış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallahSanırım full klavye ve TFT ekran ve knob bir arada waowama rampage olması düşündürüyor
Rampagein bir çok kasa ve ekipmanlarını kullandım ama çok kaliteli diyemem everest markasida sanırım rampage e ait segmentin etiketi var everest ile rampage gözümde aynı ikisi de birbirinden dandikHocam size kalmış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallah.
Merhaba hocam. Bu klavye öneririm şuanda kullanıyorum mükemmel bir şey. Ekrana "GİF", Klavye "MAKRO" ataması ve tuşlara'da atama yapa biliyorsun. Red Switch mükemmel.
Ekstra olarak siyah ve beyaz rengi var. Kablolu kablosuz kullanımı var kablosuz uzun süre iyi gidiyor.
![]()
Rampage LOYAL Pro Siyah/Gri 3 BT + 2.4 IPS Ekranlı Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Klavye - Fiyatı, Yorumları
LOYAL Pro Siyah/Gri 3 BT + 2.4 IPS Ekranlı Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
mış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallah.
Canlı video isterseniz DM Yazın mail olarak atarım hocam.Özellikten ziyade tip öncelik ya. Bozulmasın kafi. Öyle manyetik falan aramıyorum.