Yardım 1500-3500₺ Arası Klavye Önerisi

aula f 75 i çok övdüler ben nefret ediyorum kırmama ramak kaldı

Merhaba hocam. Bu klavye öneririm şuanda kullanıyorum mükemmel bir şey. Ekrana "GİF", Klavye "MAKRO" ataması ve tuşlara'da atama yapa biliyorsun. Red Switch mükemmel.

Ekstra olarak siyah ve beyaz rengi var. Kablolu kablosuz kullanımı var kablosuz uzun süre iyi gidiyor.

Sanırım full klavye ve TFT ekran ve knob bir arada waow 🥲 ama rampage olması düşündürüyor

Sanırım full klavye ve TFT ekran ve knob bir arada waow 🥲 ama rampage olması düşündürüyor
Hocam size kalmış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallah :D.

Hocam size kalmış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallah :D.
Rampagein bir çok kasa ve ekipmanlarını kullandım ama çok kaliteli diyemem everest markasida sanırım rampage e ait segmentin etiketi var everest ile rampage gözümde aynı ikisi de birbirinden dandik 🥲 tüm ürünler için demiyorum elbette

ve

Özellikten ziyade tip öncelik ya. Bozulmasın kafi. Öyle manyetik falan aramıyorum.

Merhaba hocam. Bu klavye öneririm şuanda kullanıyorum mükemmel bir şey. Ekrana "GİF", Klavye "MAKRO" ataması ve tuşlara'da atama yapa biliyorsun. Red Switch mükemmel.

Ekstra olarak siyah ve beyaz rengi var. Kablolu kablosuz kullanımı var kablosuz uzun süre iyi gidiyor.

mış fakat eski Klavyem ve mousem rampage 6 7 Senelik değiştirdim ve gene rampage aldım şuanda memnunum bir sorunum yok olmazda inşallah :D.

Geri